probleme cu menstruatia
buna, am si eu o problema am folosit anticonceptionale logest timp de un an iar de o luna fac pauza si mi-a intarziar ciclul, in mod normal pe data de 20 luna aceasta trebuia sa imi vina mi-am facut si un test de sarcina care a iesit pozitiv, dar l-am facut intr-o dupa-amiaza.tot luna aceasta am facut si un tratament pt gat..de ce nu imi vine ciclul astept raspuns urgent.multumesc
11 comentarii
la ce data ai oprit administrarea anticonceptionalelor?
Nu conteaza momentul zilei in care ai facut testul de sarcina si trebuie sa stii ca foarte rar rezultatele sunt false.Daca ai avut cointact neprotejat in perioada in care n-ai luat anticonceptionale si testul a iesit pozitiv, mai mult ca sigur esti insarcinata.
Deci sa inteleg ca mai bine de o luna tu ai avut contacte neprotejate? Mai mult ca sigur ca esti insarcinata.
na yo am avut contact in 26 dar mi-a venit ciclu in 27 martie si dupa nu a mai facut inauntru...si acum asteptam in 20 aprilie sa-mi vina si nu mi-a venit.
Ai avut sau nu contacte sexuale dupa terminarea anticonceptionalelor?Nu conteaza daca ai ejaculat sau nu inauntru.
Nu stiu daca asta e raspunsul pe care doresti sa-l auzi, dar esti insarcinata(sau, ma rog, dupa nume, banuiesc ca despre prietena ta vorbim).Repeta testul de sarcina, dar nu cred ca-ti va indica altceva.Eu sper ca vei pastra copilul si daca nu-l doresti ii vei da sansa altei femei sa-l creasca.
buna ziua!
am 21 ani de ani si am hirsutism, dereglare hormonala nu-mi vine menstruatia cate 2 luni, mi=-am facut niste analize si mi-a iesit testosteron 3, 75 am par pe gat sunt disperata ca medicul privat nu se ocupa de mn am facut analiza respectiva dupa care m-a pus sa-mi cumpar synatcen sa-mi fac si apoi sa-mi ia sange.a fost ocupata si nu am mai facut,.ce sa fac?macar ceva un tratment sa incep sa incerc macar...
am 21 ani de ani si am hirsutism, dereglare hormonala nu-mi vine menstruatia cate 2 luni, mi=-am facut niste analize si mi-a iesit testosteron 3, 75 am par pe gat sunt disperata ca medicul privat nu se ocupa de mn am facut analiza respectiva dupa care m-a pus sa-mi cumpar synatcen sa-mi fac si apoi sa-mi ia sange.a fost ocupata si nu am mai facut,.ce sa fac?macar ceva un tratment sa incep sa incerc macar...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarziere menstruatie-provocare-va rog din suflet sa-mi dati un raspuns
- 3ce se intampla.. menstruatie ce intarzie 3 saptamani
- 31clorocalcin si vitamina k
- 12Ciclu extrem de intarziat!!
- 7intarziere menstruatie 10 zile, test negativ
- 2intarzierea ciclului mentrual...ce se intampla?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 6Am facut neprotejat in a 29-a zii de menstruatie...e a 31 si inca nu i-a venit.De ce?
- 8menstruatie anormala
- 1intrebare despre menstruatie si sarcina...
- 0menstruatie venita mai repede cu 2 saptamani
- 1temperatura inainte de menstuatie
- 3Imi intarzie ciclul.
- 1Mi-a intarziat ciclul 10 zile
- 2vine bebe?
- 1Intarziere ciclu menstrual
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 1Menstruatie intarziata
- 0Imi intarzie ciclul
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Mai multe informații despre: Menstruatia intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: