menstruatie intarziata

Buna ziua. Am apropae 18 ani si sunt virgina. Am facut peeting cu prietenul meu, iar el a introdus degetele in vaginul meu. Pe moment neam speriat insa cand am fost la medicul ginecolog acesta mia dat verdictul ca himenul meu este intact. Menstruatia mea era regulata (13-15 ale lunii). De aceasta data imi intarzie, iar "semnele" cand aparea sunt inexistente. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata chiar daca el nu a ejaculat in apropierea vaginului meu si a atins acolo doar cu mana? Mentionez ca mi s-a manifestat candidoza. Poate fi aceasta o cauza? Mi s-a recomandat sa fac testul dupa 5-10 zile de la intarziere, insa sunt foarte speriata.
Multumesc!
Multumesc!
4 comentarii

Sperietura si frica sunt suficiente la multe femei sensibile si fricoase ca tine ca sa creeze amenoree.
Asta este probabil motivul.
Asta este probabil motivul.

salut nu cred ca trebuiew sa iti faci grij atata timp cat nu ai intrat in contact cu sperma o sa iti vina si mestruatia stai linisttita dar pt tine fati un test ca sa te linistesti multe fete au patit ca tine, )

Buna,
Nu ai de ce sa iti faci griji referitoare la o sarcina.Incearca sa iei Duphaston timp de 5 zile, 1 dimineata si 1 seara. De obicei menstruatia apare intr-n timp relativ scurt dupa ce incepi sa administrezi Duphaston.
Multa sanatate!
Nu ai de ce sa iti faci griji referitoare la o sarcina.Incearca sa iei Duphaston timp de 5 zile, 1 dimineata si 1 seara. De obicei menstruatia apare intr-n timp relativ scurt dupa ce incepi sa administrezi Duphaston.
Multa sanatate!

Sunt foarte stresata de problema mea. Nu mi s-a mai intamplat sa-mi intarzie atat de mult... Mentionez ca acum 3 zile am facut si un test care a iesit negativ...
Va multumesc mult de tot pentru sfaturi, si astept noi sugestii :D. Pupici!
Va multumesc mult de tot pentru sfaturi, si astept noi sugestii :D. Pupici!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Postinor 2 - cat poate intarzia menstruatia?
- 4intarziere ciclu 3 luni
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 2ciclu intarziat
- 4tratament intarziere menstruatie
- 0imi intarzie menstruatia
- 0duphaston intarziere menstruatie
- 0Intarzierea menstrutie
- 1sarcina?!
- 2Menstruatia intarziata.
- 0Scurgeri albe + reținere de ciclu
- 8Sunt gravida?
- 3Am ramas însărcinată?
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 1Întrerupere sarcină
- 1Menstruatia întârziată..
- 0Întârziere menstruație
- 1Sunt gravida?
- 4Probleme dereglare hormonala?
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: