menstruatie intarziata
Buna ziua. Am apropae 18 ani si sunt virgina. Am facut peeting cu prietenul meu, iar el a introdus degetele in vaginul meu. Pe moment neam speriat insa cand am fost la medicul ginecolog acesta mia dat verdictul ca himenul meu este intact. Menstruatia mea era regulata (13-15 ale lunii). De aceasta data imi intarzie, iar "semnele" cand aparea sunt inexistente. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata chiar daca el nu a ejaculat in apropierea vaginului meu si a atins acolo doar cu mana? Mentionez ca mi s-a manifestat candidoza. Poate fi aceasta o cauza? Mi s-a recomandat sa fac testul dupa 5-10 zile de la intarziere, insa sunt foarte speriata.
Multumesc!
Multumesc!
4 comentarii
Sperietura si frica sunt suficiente la multe femei sensibile si fricoase ca tine ca sa creeze amenoree.
Asta este probabil motivul.
Asta este probabil motivul.
salut nu cred ca trebuiew sa iti faci grij atata timp cat nu ai intrat in contact cu sperma o sa iti vina si mestruatia stai linisttita dar pt tine fati un test ca sa te linistesti multe fete au patit ca tine, )
Buna,
Nu ai de ce sa iti faci griji referitoare la o sarcina.Incearca sa iei Duphaston timp de 5 zile, 1 dimineata si 1 seara. De obicei menstruatia apare intr-n timp relativ scurt dupa ce incepi sa administrezi Duphaston.
Multa sanatate!
Nu ai de ce sa iti faci griji referitoare la o sarcina.Incearca sa iei Duphaston timp de 5 zile, 1 dimineata si 1 seara. De obicei menstruatia apare intr-n timp relativ scurt dupa ce incepi sa administrezi Duphaston.
Multa sanatate!
Sunt foarte stresata de problema mea. Nu mi s-a mai intamplat sa-mi intarzie atat de mult... Mentionez ca acum 3 zile am facut si un test care a iesit negativ...
Va multumesc mult de tot pentru sfaturi, si astept noi sugestii :D. Pupici!
Va multumesc mult de tot pentru sfaturi, si astept noi sugestii :D. Pupici!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ciclul poate intarzia din cauza dezvirginarii?
- 3Ciclu care intarzie
- 9dupa dezvirginare e normal sa-mi intarzie ciclul?
- 2de ce imi intarzie menstruatia?
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 4ajutati-ma!!!nu mai stiu ce sa cred
- 4ce se intampla?
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 4tratament intarziere menstruatie
- 3Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 0Ciclu intarziat o luna
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 0Intarziere menstruatie, senzatie de rau, exces de vitamina c
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 1Poate fi vorba de o sarcina?
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 0Menstruație întârziată