probleme cu greutatea
buna ziua! bebelusul meu are aproape 1 luna, fara 2 zile, iar astazi am mers la doctor unde s-a constatat stagnarea in greutate; cu 2 saptamani in urma am fost la control la spitalul unde am nascut dar starea copilului era buna exceptand icterul inca vizibil, luase in greutate de la externare, in 7 zile, 230 gr. De o saptamana bebe face caca apos, culoare verde, iar azi a fost si cu niste mucozitati. Doctoritei de familie i s-a parut suspect ca, copilul este inca galbior la o luna de la nastere. Mentionez ca in spital a stat la 2 lampi, pt icter, i s-a facut tratament cu antibiotic pt un streptococ gr B. S-a nascut cu 4 kg/ 55 cm, am iesit din spital dupa o saptamana cu 3.630, a urcat la 14 zile la 3.850 iar acum la o luna nu are nici 4 kg. Copilul e alimentat la san. Se poate sa ma ajutati cu un raspuns va rog, o sugestie, un sfat cu privire la greutate si la ceea ce am scris mai sus? Multumesc
3 comentarii
cam tarziu, as dori sa povestiti cum a evoluat bebe cu greutatea si icterul prelungit.sper sa -mi dati vesti bune.multa sanatate si sa va bucurati de el.
Buna ziua.baiatul meu s-a nascut cu 2770.la 3saptamani l-am operat de hernie inghinala.acum are o luna jumate. saptamana trecuta cantarea 3640.dar intr-o saptamana a scazut la3580.ii dau numai lapte praf nan.sa fie de la caldura?va rog frumos sa ma ajutati.am incercat de la nan fara lactoza dupa operatie, topfer, nan1.
Buna ziua
Bebelusul meu are 1 luna si 1 saptamana s nu prea dorme ziua si noapte adoarme abia pe la 12 sau 03 noaptea. Dupa baie este foarte agitata plande de se inroseste si cateodata se invineteste la fata de ramane fara aier. Si nu prea ia in greutate. Este normal sa se intample asa?
Bebelusul meu are 1 luna si 1 saptamana s nu prea dorme ziua si noapte adoarme abia pe la 12 sau 03 noaptea. Dupa baie este foarte agitata plande de se inroseste si cateodata se invineteste la fata de ramane fara aier. Si nu prea ia in greutate. Este normal sa se intample asa?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 113Greutatea copilului la 8 luni
- 13Lipsa poftei de mancare
- 5greutatea unui bebelus de 11 luni
- 7greutatea unui bebelus de 1 luna
- 3crestere in greutate bebelus
- 2intrebare pediatru
- 4Greutatea bebelusului
- 3Dezvoltarea bebelusului
- 3Greutate bebe 6 luni
- 0Bebe 2 luni