despre copii - greutatea
buna ziua ;am o fetita de 11 luni si cantareste 7 kg 200;am nascuto la 2400 ;si sunt putin angrijorata pentru ca numi ia na greutate adica e slabuta la lunile ei;mananca despul de bine si e linistita noaptea doarme foarte bine;nu este agitata ce ma sfatuiti sa fac;astept raspuns multumesc
10 comentarii
cum sa fac sa intru an direct cu un medic;
Staţi liniştită şi nu vă faceti griji, fiecare copil creşte în felul lui şi daca e sănătoasă, mănâncă şi e liniştită atunci chiar nu e cazul să vă ingrijoraţi
In primul rand trebuie sa spuneti ce lapte si mancare primeste.
aveti grija ce ziceti pt ca daca spuneti ca dati lapte praf copilului, atunci scarface o sa va dea copiere la un mesaj aberant care incepe cu "medicina invata oamenii sa se sinucida cu lapte praf"... bla bla bla si o sa fie kilometric, cu tot felul de componente descrise si zicand niste argumente stupide de genu
taurina e in red bull, acidul folic e toxic si nu e decat in cateva alimente mancate de soareci (nu conteaza ca e in banane, salate, ficat, carne, capsuni si multe altele), calciul va infunda canalele si altele- de care ar rade oricine!!!!!-
si le tot copiaza pe aceleasi fara sa priceapa ca nu are informatiile complete si fara sa incerce sa se documenteze in continuare, el marele atotstiutor!
taurina e in red bull, acidul folic e toxic si nu e decat in cateva alimente mancate de soareci (nu conteaza ca e in banane, salate, ficat, carne, capsuni si multe altele), calciul va infunda canalele si altele- de care ar rade oricine!!!!!-
si le tot copiaza pe aceleasi fara sa priceapa ca nu are informatiile complete si fara sa incerce sa se documenteze in continuare, el marele atotstiutor!
fetita manaca lapte nan 2 si mancare supe piure fructe sucuri de fructe cereale ;nu mia refuzat absolut nimic
Atunci chiar nu aveti de ce sa va faceti griji
Laptele praf este o problema mare, indiferent daca o vedeti sau nu.
http://forum.romedic.ro/prod/probleme_cu_greutatea_041466.html
http://forum.romedic.ro/prod/probleme_cu_greutatea_041466.html
Orice mamă îşi face griji legat de greutatea, felul de a mânca al bebeluşului indiferent de ce îî dă să mănânce- indiferent dacă crezi sau nu
buna seara mai si o intrebare copilu meu are aproape 6 luni si de cateva zile doarme pe burta dar cu capu intro parte eu il pun intr-o parte si el se pune pe burta...are ceva daca doarme pe burta?
nu are nimic daca doarme pe burta dar sa nu il lasati nesupravegheat k se poate intoarce cu fata la perna si numai poate sa respire.bebele meu knd mai plange il mai pun pe burta in patut dar stau in preajma lui si are obiceiul sa se foiasca prin somn si sa se intoarca cu fata pe perna si atunci il intorc pe spate si numai stau cu griji.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 2greutate bebe
- 13greutatea copilului de sase luni
- 2crescut in greutate 400 grame in 4 zile
- 6nu ia in greutate
- 7Bebelus care ia prea mult in greutate
- 3crestere in greutate bebelus
- 3Bebe nu ia in greutate
- 4Greutate bebeluș 10 luni
- 4Greutatea bebelusului
- 0Greutatea copilului
- 0Greutatea bebelusului
- 2Greutatea bebelusului de 4 luni
- 1Greutate bebe
- 4Greutate bebe 3 luni si 3 saptamanj
- 1Bebelus 2 luni - 8 kg, este supraponderala?
- 3Bebelus 4 luni
- 0Bebelus de 3 luni
- 1Bebe nu ia in greutate
- 0Bebe de 3 luni si o saptamana si 4950g nu a luat in greutate in ultimele 2 saptamani
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: