Fetița la 2 luni si 2 săptămâni creste și scade in greutate.
Buna seara.
Am o fetița de 2 luni si 2 săptămâni, fără câteva zile, care de vreo 2 saptamâni creste si scade in in greutate.
Când sa născut avea 3000 și 51cm iar când am plecat din spital, 2870.
Acum are 62cm si 5, 3kg, dar creste la 5, 5kg 5, 7kg si apoi iar scade la 5, 3kg.
Primele 2-3 săptămâni, i-am dat LP si sân iar acum e exclusiv doar la sân iar LP îl refuza. L-am schimbat LP o singura data, fără rezultat.
Are tendința sa stea treaza câte 3-4 ore, si fiind prea obosita adoarme la sân si mai țoșcăie încă vreo 45 de minute și o aud ca înghite.
Are program de alăptare la 3h ziua, iar noaptea doarme câte 4-5h si se trezește singura.
Beau ceai pentru stimularea lactației, o pun des la sân si de multe ori nu îmi golește sânii complet, dar ea tot creste si scade in greutate.
In afara de un pic de colici care o mai supăra, rade, gângurește, plânge foarte rar, semne ca ea e bine.
Are 2-3 scaune pe zi, cantitatea variază, și uda 4-5 pempersi.
Va rog ajutați-mă cu un răspuns in legătura cu greutatea.
Mulțumesc!
Am o fetița de 2 luni si 2 săptămâni, fără câteva zile, care de vreo 2 saptamâni creste si scade in in greutate.
Când sa născut avea 3000 și 51cm iar când am plecat din spital, 2870.
Acum are 62cm si 5, 3kg, dar creste la 5, 5kg 5, 7kg si apoi iar scade la 5, 3kg.
Primele 2-3 săptămâni, i-am dat LP si sân iar acum e exclusiv doar la sân iar LP îl refuza. L-am schimbat LP o singura data, fără rezultat.
Are tendința sa stea treaza câte 3-4 ore, si fiind prea obosita adoarme la sân si mai țoșcăie încă vreo 45 de minute și o aud ca înghite.
Are program de alăptare la 3h ziua, iar noaptea doarme câte 4-5h si se trezește singura.
Beau ceai pentru stimularea lactației, o pun des la sân si de multe ori nu îmi golește sânii complet, dar ea tot creste si scade in greutate.
In afara de un pic de colici care o mai supăra, rade, gângurește, plânge foarte rar, semne ca ea e bine.
Are 2-3 scaune pe zi, cantitatea variază, și uda 4-5 pempersi.
Va rog ajutați-mă cu un răspuns in legătura cu greutatea.
Mulțumesc!
2 comentarii
Buna ziua
Fetita Dvs. are greutatea considerata normala ptr. varsta sa, chiar daca este 5 300g, conform curbelor internationale de crestere. Prin urmare nu este cazul sa va impacientati. In cursul evolutiei sale sugarul va avea oscilatii de greutate in functie de vaccinari, colici, etc. Sanatate !
Fetita Dvs. are greutatea considerata normala ptr. varsta sa, chiar daca este 5 300g, conform curbelor internationale de crestere. Prin urmare nu este cazul sa va impacientati. In cursul evolutiei sale sugarul va avea oscilatii de greutate in functie de vaccinari, colici, etc. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 17probleme cu greutatea
- 4stagnarea greutatii
- 4greutate bebe 8 luni...
- 22greutate bebelus 5 luni si o saptamana
- 7Bebe prea slab?
- 8greutate mica fetita 13 luni
- 5Nu ia in greutate
- 5sugar 3 luni jumate si cantareste 5, 870 g
- 2Greutate mica bebelus 11 luni
- 2Greutate bebe 2 luni si 3 sapt
- 2Cresterea in greutate
- 1Deficit de greutate?