probleme cu gatul

283 comentarii 1 2 345 ..... 9 10 Înainte ›
0
30-06-2009, ora 21:17
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
LIliana. pentru a investiga corzile vocale a copilului.. este nevoie de internare in clinica ORL.. unde sub anestezie generala se va face o laringoscopie alta solutie nu este.
0
30-06-2009, ora 21:21
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Laura senzatia de nod.. poate fi de la mucoasa uscata, de la spazme musculare, de la Tiroida Iti recomand sa ei Vit A in draj 2 pe zi. Mg +B6. 2 pe zi Tinct de Valerina 30 de pic la 18.00 si la 21.00.
0
30-06-2009, ora 21:24
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Razvan senzatie de sufocare poate fi de la o problema cardiaca.. sau pulmonara. medicul de familie trebue sa.ti dea bilete de trimitere
0
30-06-2009, ora 22:10
liliana_ag
Nu este medic/terapeut
liliana_ag
Multumesc frumos pentru raspuns. O seara buna
0
01-07-2009, ora 10:16
laura.and
Nu este medic/terapeut
laura.and
Buna ziua, Multumesc mult pentru raspuns. Referitor la Tinctura de Valeriana cele 30 pic. trebuie sa le impart in doua prize de cate 15 la 18 si la 21 Cate zile ar trebui sa urmez acest tratament Am citit pe prospect ca poate afecta capacitatea de concentrare, condus auto, poate da somnolenta iar eu conduc mult si am nevoie de luciditate la serviciu. Am un somn foarte bun, insa cred ca m-ati ghicit, sunt putin anxioasa si destul de agitata si am o munca stresanta. Altfel analizalizele pentru tiroida sunt in limite normale, le-am facut acum 2 luni iau eutirox100mg 1/zi de 9 ani si totul e sub control.
0
01-07-2009, ora 20:09
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Tinctura de Valeriana.. ramane cate 30 de 2 ori. daca o sa simti ca esti prea relaxata dimineata.. o sa ramai cu o singura administrare
0
02-07-2009, ora 08:38
laura.and
Nu este medic/terapeut
laura.and
Am inteles. Multumesc frumos. Va voi tine la curent. Cu stima
0
05-07-2009, ora 01:06
visul_unei_lacrimi
Nu este medic/terapeut
visul_unei_lacrimi
buna seara.acum 3 saptamani am fost la punctul medical de la servici ca nu ma simteam bine, aveam temperatura 39, si ma durea putin gatul de la amigadalele marite.diagnostic faringoamigdalita si urmatoarea reteta.Paduden, Duomox, gentamicina injectii, tamtum verde.cica aveam "rosu in gat" si eram si deshidratat, limba incarcata. Dupa o saptamana am terminat tratamentul.dar nu m-am simtit bine si am mers la ORL.gat putin umflat in zona marului lu adam, limba inacarcata, temperatura, putin ragusit.reteta: klacid sr, nizoral cp, paracetamol plus, glicerina boraxata, decasept. Dupa o saptamana de tratament stare relativ mai buna.gatul mai e putin umflat.limba putin incarcata.dar acum dupa inca o saptamana de repaus fara medicamente decat cu decasept si glicerina.limba nu mai este incarcata.dar ma ustura rau gatul.parca ma arde si coboara spre stomac.sa fie de la antibiotice.sau?Si parca mai e si gatul putin umlat in zona marului.de-o parte si de alta. Multumesc anticipat
0
05-07-2009, ora 17:57
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
antibioticele putea provoca o gastrita!
mergi si la gastrologie.
faci tratament si regim alimentar.
peste 2 saptamani mergi la ORL.. sa vada amigdalele in ce stare si volum sunt.. si faci ce iti recomanda medicul..
daca este sa le scoti.. scoatele.. fiindca problema o sa se repete din ce in ce mai des!..
si cu complicatii la distanta( inima, rinichi, articulatii)
0
13-07-2009, ora 17:27
anna26
Nu este medic/terapeut
anna26
buna ziua am probleme cu gatul, ce poate fi, expectorez in fiecare dimineata un fel e flegam uneori galbuie uneori incolora da putin vascoasa, in general dupa raceala dar ma tine cateva luni bune, e de la plamani? sau de la caile nazale ma confrunt cu sinuzita (nu ma doare nimic) ?tare as vrea sa stiu dinc e c auza si ce investigatii trebuie sa fac, am facut la un moment dat exudat si mi-a iesit ok.sa fie amigdalele de vina?daca aveti ceva sugestii, va multumesc.
0
15-07-2009, ora 05:58
djtomitza
Nu este medic/terapeut
djtomitza
Buna ziua,
Am ajuns la disperare pentru ca de 1 saptamana nu mai pot dormii noaptea.In prima instanta am avut probleme cu amigdalele care s-au umflat foarte tare.Am luat timp de 5 zile Augmentin si s-au retras total.Nu mai am probleme cu ele dar acum ma confrunt cu o alta mai mare.Noaptea mi se usuca gatul si simt nevoie de a inghitii, problema este ca nu am ce...pentru ca nu am saliva in gura.Asa imi apare senzatia de sufocare.Nu stiu ce sa mai fac pentru k nu mai pot dormii noaptea deloc.
Astept raspunsul dumneavoastra.
Va Multumesc !
0
15-07-2009, ora 08:46
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Anna
trebue sa faci un exudat faringian, un consult la Gastrologie si un consult la ORL.

Djtomitza
cred ca Bioparox sprei 2 puf la 4 ore.
si Vit A uleioasa.. administrata in nas cate 4-5 pic la 4 ore.. o sa te ajute !
0
26-07-2009, ora 04:45
Vasile211
Nu este medic/terapeut
Vasile211
Buna seara, ma numesc vasile si va scriu din portugalia.In urma cu 10 luni patronul meu ma trimis la o piscina municipala acoperita sa aranjez o defectiune(scuze sunt electrician) zis si facut.Dupa vreo 2-3 saptamini mi sa propus sa merg acolo in fiecare zi 8 ore sa fac intretinere(adica sa lucrez acolo) am acceptat.In subsolul piscinei se afla sala pompelor si depozitele de clor si PH, si binenteles un miros persistent de clor, ce mai (produs chimic)Dupa 4 luni de servici acolo a inceput sa mi se usuce gitul si o mica durere in partea stinga, am fost la med. de fam. aici si am facut mai multe analize:de diabet, de ficat, endoscopie alta, la med.ORL care mai dat numai vitaminaA fiindca e totul ok., pt. alergie. toate bune au iesit analizele, dar eu tot mai am senzatia de git uscat si acea mica durere in partea stinga si acuma cind inghit parca se simte o pocninitura in prtea stinga in zona marul lui adam.Asi dori din sulet daca se poate sa ma ajutati si pe mine, cu un sfat bine inteles.Va multumesc anticipat. astept un raspuns.
0
26-07-2009, ora 15:17
djtomitza
Nu este medic/terapeut
djtomitza
Am revenit dupa 2 saptamani cu o intrebare la dumneavoastra.Mi-ati raspuns atunci dar am considerat sa ma duc la un control ORL.Mi s-a dat de acolo Axetin 20 fiole de 750 si 10 fiole gentamicina.Le-am facut dealungul la 5 zile si am fost la un alt control(asta se intampla la spitalul Panduri ).Dupa terminarea injectabilelor mi s-a dat klacid 14 comprimate si mi s-a spus sa le iau la 12 ore.Acum am luat abia 2 si parca imi revine starea de sufocare.Doctorul mi-a spus ca este mult mai bine ca inainte(la prima consultatie aveam puroi pe tot gatul inclusiv amigdale)acum mai se vad doar 2 punctulete pe amandoua amigdale.Problema sa fie si pshihica ? sau nu isi face efectul aceste pastile si ar trebuii sa continui cu injectabile.Tin sa va spun ca nu mai pot sta joc din cauza lor !
Multumesc mult si astept o parere.
0
27-07-2009, ora 14:08
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
vasile.
cauza este clorul care este nociv.
trebue sa porti masca..
si sa continui cu Vit a leioasa in nas. Vit a in capsule 2 pe zi.

Djtomitza.
sufocarea.. posibil sa fie de origina psihogena/
ai incredere in medicul care te trateaza.. mai mergi la el la control.
0
18-08-2009, ora 23:23
Alex18
Nu este medic/terapeut
Alex18
Buna ziua!As vrea sa va intreb si eu in legatura cu nodul in gat.Am citit mai sus despre tinctura de valeriana.Eu am 19 ani.As putea sa iau si eu tinctura de valeriana?Senzatia de nod in gat este mai accentuata seara si inghit f greu.Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce imi recomandati.De un an de zile am aceasta senzatie si as dori sa aflu cum pot scapa de ea.Va multumesc!
0
19-08-2009, ora 14:43
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
nu cred ca la tien este indicata Tinctura de Valeriana.
este nevoie de un consult ORL.
cred ca ai o problema mai serioasa la faringe si trebue sa te vada medicul!
0
20-08-2009, ora 18:13
Alex18
Nu este medic/terapeut
Alex18
La inceput cand am avut aceasta senzatie am fost la spitalul Coltea din Bucuresti la un doctor orl-ist si acolo mi-au luat toate analizele si mi-a facut si un tranzit si mi-a spus k nu am nimic.Mi-a dat trimitere la un doctor psihiatru, dar doctorul mi-a spus k nu am nimic si mi-a dat o reteta cu calciu si niste sedative mai usoare.Pe moment mi-am revenit, dar senzatia a reaparut din nou.Am consultat si o doctora psiholog si mi-a spus sa incerc un ceai Passiflora.De curand am fost la un alt medic orl-ist care mi-a bagat camera pe nas, dar mi-a gasit doar o deviatie de sept.Sa incerc din nou la un medic orl-ist k sa-mi bage camera si in gat?Nu prea ma pricep la termeni medicinali si de aceea m-am exprimat asa.
0
21-08-2009, ora 00:57
godac
Nu este medic/terapeut
godac
Buna seara dle.doctor!elena buza ma numesc din roman, acum3saptamani am fost la dv. la consult cu sindrom vestibular surditate brusc instalata urechea stanga, mi-ati dat internare urgent la clinica recuperari iasi.m-am internat in ziua cand m-ati trimis am facut perfuziile pentru care m-ati trimis solumedrol si pentoxifilin betaserc24 2 pezi milgama, aciclovir200, 3 la4 ore 10 zile, s-au mai ameliorat putin simtomele continui tratamentil acasa cu betaserc24 2 pe zi si sermion 30 mlg.adica 1 pe zi urechea imi vajaie incontinuu ametesc merg ca un om beat si nu mai vad clar ochii sunt impainjenati am si o senzatie de frica si-mi vine sa plang.perfuziile au fost 7 si 7.am sunat la cabinet ptr.programare dar mi s-a spus ca nu veniti sambata asta, de aceea va rog sa-mi spuneti daca tratamentul pe care il fac betasercul si sermion sunt deajuns si daca da de ce nu-mi mai revin?spuneti-mi va rog parerea dv.am mare incredere in dv.cu urechea aud cate un pic credeti ca mai scap de zgomotul din ureche?cat tratament sa fac ?exista sanse de vindecare?va multumesc cu respect.
0
21-08-2009, ora 01:26
godac
Nu este medic/terapeut
godac
va rog sa ma scuzati dar am uitat sa precizez ca mai fac si sedinte cu lumina bioptron, credeti ca e bine la ureche?sau sa intrerup?va multumesc cu respect!
0
21-08-2009, ora 11:48
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Stimate Florin !
Masajul era adresat lui Milan.
nu am de ce sa intervin.
aveti un diagnostic.. bine stabilit.. tre sa mergeti sa va operati.. ce mai este de comentat aici?
Flueraru Valeriu!
0
16-09-2009, ora 18:57
Loriparla
Nu este medic/terapeut
Loriparla
Buna seara,

Am 34 de ani si cateodata am senzatie de sufocare in cu saliva. Se intampla si noaptea si in timpul zilei mai ales daca sunt intinsa in pat. Intru in panica mai ales daca acest lucru se intampla noaptea.
Va rog sa-mi spuneti ce ar putea fi.
Va multumesc.
0
16-09-2009, ora 22:38
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
trebue sa va vada la ORL. sa stiti ce probleme aveti la nas.. si mai cu seama.. la amigdalele palatine, valul palatin si lueta.
asa cum descrieti cred ca aveti lueta prea alungita.
mergeti la un consult.. imi scrieti ce a vazut medicul si mai vorbim
0
14-10-2009, ora 00:18
gafsor
Nu este medic/terapeut
gafsor
Buna seara,

Am un baiat de 3 ani care in perioada in care a fost la camin s-a imbolnavit, a urmat 5 tratamente cu antibiotice in decursul a 3 luni dar starea lui doar s-a ameliorat. Antibioticele au fost: augmentin, cexil, cedax, ceclor si inca unul. La ultimul antibiotic care a fost tot din gama cefalosporinelor si pe care i l-am administrat la interval de 8 ore starea lui s-a imbunatatit dar a inceput sa vomite si sa aiba diaree asa ca i-am intrerupt tratamentul. Am fost la alt medic care i-a prescris isoprinosine, 10 zile pe luna, timp de 3 luni. Dupa primele 10 zile de tratament s-a insanatosit, dar luna urmatoare iar a racit, a avut temperatura 39.3, dureri de burta, voma. Medicul i-a prescris un antibiotic si iar 10 zile isoprinosine iar starea lui s-a imbunatatit. Totusi i-a aparut pe peretele posterior al faringelui, in dreptul omusorului o umflatura cu diametrul de 8-9 mm. Un medic ne-a spus ca este un chist si ar trebui operat daca nu dispare cu tratamentul pe care ni l-a recomandat, iar alt medic a spus ca este un folicul limfoid sau ganglionar si ne-a prescris alt tratament. Ganglionii cervicali ai copilului sunt mariti. acum umflatura parca s-a mai micsorat, are cam 4 mm. in diametru dar esta mai proeminenta. Va rog sa-mi spuneti parerea dumneavoastra. poate fi de la tratamentul cu isoprinosine? Va multumesc!
0
14-10-2009, ora 10:55
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
nu poatefi de la tratament.
cred ca de la atatea antibiotice.. ati dereglat si tractul digestiv a copilului.
acea umflatura poate fi un folicul limfoid.. careactie l arefluxul gastroesofagian.
mergeti in clinica pediatrica. pentru un consult la Gastrologie si ORL.!
0
14-10-2009, ora 13:23
mioli
Nu este medic/terapeut
mioli
Buna ziua
Am si eu o intrebare in legatura cu gitul de vreo 3 ani ma ustura in git si mai mult in partea stinga am mers la diversi medici am urmat mai multe tratamente dar in zadar la un moment dat un medic mia spus ca trebuie sa imi scot amigdalele pentru ca erau afectate prea rau si a zis ca nu se mai pot recupera si ca din cauza lor ma ustura in git. Am facut progamare si le-am scos dar degeaba ca tot ma ustura. Am mers inapoi dupa operatie la medic si iam spus ca ma ustura in continuare la care mia spus ca sar putea sa fiu alergica la ceva.Am mers la un medic alergolog care mia facut mai multe teste si ma gasit alergica la polen mia facut niste injectii timp de 3 luni deci una pe luna am platit vreo 1200 de ron in fine nu mai conteaza dar problema este ca dupa injectii sa simtit o ameliorare dar acum iara a revenit la usturimea din nainte. Mmentionez ca nu sunt fumatoare si nici nu am fumat vreodata dar usturimea a aparut cind lucram la o firma unde era mediu toxic lucram cu acetona si tot felul de solutii de lipit cind am observat ca am inceput sa am probleme miam bagat preavizul si miam schimbat locul de munca.
VA ROG DACA PUTETI SA MA AJUTATI CU UN SFAT
VA MULTUMESC.
0
14-10-2009, ora 19:08
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
practic Dvs.. ati spus singurica.. in ce consta problema...
aveti un organizm intoxicat.., care nu a reusit sa scape de toxine, de radicalii liberi si de inflamatiea tractului digestiv.
Facti o ecografie Abdominala.
mergeti la gastrologie
faceti o cura de dezintoxicare si luati selimarina sau liv52 pentru ficat.
tineti un regim strict alimentar.. fara porc si alte gresimi( piele gaina, smantanas.a
fara prajeli. fara acru, rece si acidulate! exclus muraturi si ardei iute!
multa gargara, ceaiuri calde de baut!
0
14-10-2009, ora 21:52
mioli
Nu este medic/terapeut
mioli
Buna ziua.
Multumesc din suflet pentru raspunsul dat dar va rog daca imi puteti spune exact cum se numeste examenul care care ati spus sal fac la gastrologie? ecografie abdominala am facut dar mi sa spus ca sunt in regula.
V a multumesc
0
15-10-2009, ora 07:37
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
medicul gastrolog o sa decida ce este mai indicat in cazul Dvs. ( se poate un tranzit esofagian baritat sau o endoscopie gastrica)
0
15-10-2009, ora 18:53
carola
Nu este medic/terapeut
carola
buna ziua.Am si eu o problema in gat.AM MERS LA MEDICUL DE FAMILIE MI-A SPUS CA AM ROSU IN GAT FARINGO -AMIGDALITA.iAU CLARITROMICINA, DOLO ANGIN, DAR AM MAI OBSERVAT CA NICI DUPA TRATAMENT NU MI-A TRECUT DIMPOTRIVA CAND MA ENERVEZ AM O SENZATIE NE NOD IN GAT, NU POT RESPIRA BINE.aNUL TRECUT M-AM MAI CONFRUNTAT CU O ASTFEL DE PROBLEMA MI-AM FACUT ECO TIROIDA SI DIVERSE ANALIZE CARE AU FOST OK.nU STIU CE SA FIE, SA-MI FAC UN EXAMEN ORL SAU O ECO LA GAT, FARINGE, LARINGE? VA ROG SA MA AJUTATI.mULTUMESC ANTICIPAT
Adaugă un comentariu / răspuns
283 comentarii 1 2 345 ..... 9 10 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.