Ajutor! Nu mai pot sa inghit!
buna seara.va rog sa ma ajutati cu un sfat, ceva, orice..in privinta dificultatii mele la inghitit.acum 4 seri am mancat si ultima inghititura nu am mai putut sa o inghit efectiv-m-am inecat:((((((((era sa ma sufoc.am avut reactie si mi-am scos mancarea cu mana...dar a fost groaznic..nu reuseam sa imi mai revin..de atunci-nu stiu cat psihologic, cat si fizic-nu mai pot manca :((de frica sa nu imi ramana iar mancarea in gat;credeti-ma totusi nu pot sa inghit alimentele...doar lichide:(ce ma fac:(memtionez ca fumez, am amigdalele scoase...si sunt tot timpul racita-daca ar avea toate astea vreo relevanta!va rog sa ma ajutati-ce se intampla?ce boala am?cum ma tratez???vreau sa mananc:(si nu pot:(ast un rasp, va rog.multumesc
4 comentarii
Du-te la doctor sa vezi de ce nu poti sa inchizi, ce stopeaza acest lucru.
Daca este pe baza nervoasa, ok, dar daca este din cauza unei tumori trebuie intervenit chirurgical.
Sanatate.
Daca este pe baza nervoasa, ok, dar daca este din cauza unei tumori trebuie intervenit chirurgical.
Sanatate.
Va recomand fie un consult ORL, fie la pneumologie (daca raceala de care spuneti dureaza de mai multa vreme nu e bine).
Imi cer scuze, cand am scris mesajul eram cu gandul in alta parte: in loc de ORL vroiam sa scriu gastroenterologie/medicina interna.
buna eu am patit la fel dar am facut endoscopie gastrica e o analiza mai dificila dar cu putina rezistenta dar o sa ai un rezultat sigur dupa un tratament de10 zile am scapat putina ambitie succes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12hipertiroidism?
- 4dificultate la inghitire
- 5sa fie de la spasmofilie?
- 283probleme cu gatul
- 3imi raman alimente in gat
- 4Probleme la inghitit!
- 4Cum pot sa scap?
- 10ganglion inflamat la gat, nu pot sa inghit bine
- 16problema cu gatul
- 5dureri in gat si febra foarte mare
- 1Dificultate la inghitire