Umflatura partea stanga a gatului

Buna ziua,
In urma cu o zi mi s-a umflat partea stanga a gatului( undeva langa amigdalita stanga in partea din fata sub maxilar) si simt si o durere slaba, am incercat sa caut un medic sa ma duc pentru o consultatie insa nu ma aflu in tara si nu gasesc nici un cabinet deschis pana luni. Ar trebui sa imi fac griji putand sa se agraveze sau poate trece de la sine? Mentionez ca nu am probleme cu maselele, umflatura a aparut dupa o raceala puternica tratata cu Lemsip (medicament bazat pe paracetamol identic cu COLDREX) si PHOLOCODINE LINCTUS (sirop de tuse). Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac, nu pot lua nici un fel de medicament de la farmacie inafara de paracetamol si calmante pentru durere fara prescriptie medicala si la doctor este inchis.
In urma cu o zi mi s-a umflat partea stanga a gatului( undeva langa amigdalita stanga in partea din fata sub maxilar) si simt si o durere slaba, am incercat sa caut un medic sa ma duc pentru o consultatie insa nu ma aflu in tara si nu gasesc nici un cabinet deschis pana luni. Ar trebui sa imi fac griji putand sa se agraveze sau poate trece de la sine? Mentionez ca nu am probleme cu maselele, umflatura a aparut dupa o raceala puternica tratata cu Lemsip (medicament bazat pe paracetamol identic cu COLDREX) si PHOLOCODINE LINCTUS (sirop de tuse). Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac, nu pot lua nici un fel de medicament de la farmacie inafara de paracetamol si calmante pentru durere fara prescriptie medicala si la doctor este inchis.
1 comentarii

nu poate nimeni sa.ti spuna ceva concret fara sa vada.
poate fi si adenopatie, ganglioni]
poate fi si Parotidita. infalatie a glandei parotide ( oreion)
faci cateva poze cu gatul..pe exterior si in iterior ( sa se vada bine amigdalele si peretele posterior a faringelui..si trimiti pozele pe adresa mea, personala, pe hotmail.
poate fi si adenopatie, ganglioni]
poate fi si Parotidita. infalatie a glandei parotide ( oreion)
faci cateva poze cu gatul..pe exterior si in iterior ( sa se vada bine amigdalele si peretele posterior a faringelui..si trimiti pozele pe adresa mea, personala, pe hotmail.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mincarimi, usturaturi senzatie de ceva in git
- 12problema in gat fara diagnostic
- 6am descoperit in partea de sus a gatului o galma
- 6dureri de gat...foarte mari
- 20ganglion limfatic suspect?
- 8In permanenta imi curg secretii galbui pe gat
- 7gat, flegma vascoasa si tiroida
- 12secretie permanenta din nas inspre gat
- 3ce se intampla in interiorul gatului meu?
- 18probleme cu gatul
- 2Probleme cu gatul si nasul
- 5senzatia de gadilat in gat...
- 5Problema grava cu gatul
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 3Probleme gat limba sinusuri
- 1Gat iritat si inflamat
- 1Probleme cu gatul
- 4Presiune in git, nod in git...
- 1Senzatie uneori insuportabila in gat
- 1Dureri la baza gatului partea laterala dreapta asociate cu senzatie de sufocare
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: