fetita mea are 5 ani si are un microb la gat cam mare

buna ziua as avea o intrebare daca puteti sa-mi raspundeti.fetita mea are 5 ani si are un microb la git cam mare 1600 si normal e 200 cu ce se poate trata pentru ca e alergica la penicilina??????mulumesc
7 comentarii

cred ca cel mai corect este ca copilul sa fie vazut de un medic ORL..si trebuie scoase amigdalele unde deobicei se cumuleaza acei microbi..

streptococice faringite se numeste microbul...

si daca nu vreau sai scot amigdalele???vreau sa stiu doar daca se poate trata cu altceva in loc de penicilina...

ce doriti Dvs.. nu inseamna ca e si corect pentru sanatatea copilului.
un medic ORL.. care o sa vada gatul si amigdalele o sa spuna ce este corect de facut in cazul concret.
o sa incercati diverse tratamente pana copilul o sa faca complicatii gen reumatizm, endocardita sau pielonefrita de la acel streptococ
un medic ORL.. care o sa vada gatul si amigdalele o sa spuna ce este corect de facut in cazul concret.
o sa incercati diverse tratamente pana copilul o sa faca complicatii gen reumatizm, endocardita sau pielonefrita de la acel streptococ

multumesc frumos de raspuns...acum medicul ia dat un sirop si a zis sa incercam cu ala 7 zile si daca nu e mai bine ma va trimite la orl,..

Cu Mupirocina se poate trata. Nu e necesar să-i scoateți amigdalele.. din păcate, răspunsul meu a venit prea târziu :(.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma doare NUMAI in partea dreapta a gatului cand inghit
- 4mucozitati in gat
- 2Gatul, mereu cu probleme
- 6dureri de gat...foarte mari
- 15Alergie la penicilina
- 79deviatie de sept
- 9Bubite mici cu lichid
- 22probleme cu gitul. E ceva grav?
- 2Probleme cu gatul si nasul
- 1tensiune la gat mi se misca limba in gura simt ca obosesc la gat
- 6flegma in gat, dureri musculare, respiratie greoaie
- 2probleme cu gatul (bacterii+streptococi)
- 6disconfort in gat, sinuzita cronica
- 2arsura in gat - simt ca nu mai pot
- 1Probleme ale gatului
- 3Umflatura gat
- 1Gat rosu
- 18Alergie la medicamente
Mai multe informații despre: Alergia la medicamente gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: