Probleme digestive !

08-07-2014
hipocrate
Nu este medic/terapeut
hipocrate
Buna ziua !

Am o problema cu digestia. Am mancat intr-o zi smantana (la pranz) iar la doua ore dupa, am inceput sa am niste crampe, bolboloseri si dureri in partea stanga. In afara de asta simtem cum muschii mi se contracta. Dupa vreo 1 ora si jumatate am ajuns la toaleta si am eliminat un scaun foarte tare, mare in latime si mic in lungime. Mentionez ca nu mai defecasem cu 24-27 ore inainte. Apoi dupa 30 minute un scaun diareic. Acum vad ca mi-au iesit si niste urticarii pe burta si picioare. Mentionez ca am 20 de ani. Ar putea fi ceva grav ( la cate am citit pe internet m-am speriat) sau este posibil sa fie doar o indigestie? Sau poate o fi de la stress, datorat faptului ca am un examen foarte important pe care trebuie sa-l sustin luna aceasta.. Multumesc !
1 comentarii
0
11-07-2014, ora 15:46
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Buna ziua.Pentru stimularea digestiei se pot administra capsulele Digestie usoara(stimuleaza digestia prin continut de enzime vegetale), 1-2 capsule de 3 ori pe zi, dupa mesele principale sau capsulele Colon sanatos, in caz de tulburari digestive cu substrat nervos, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa masa.
Tulburarile de tranzit sunt usor influentate de stres si combinatia alimentelor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi pentru o bună digestie
  •