Probleme digestie!
Buna ziua !
Am o problema cu digestia. Am mancat intr-o zi smantana (la pranz) iar la doua ore dupa, am inceput sa am niste crampe, bolboloseri si dureri in partea stanga. In afara de asta simtem cum muschii mi se contracta. Dupa vreo 1 ora si jumatate am ajuns la toaleta si am eliminat un scaun foarte tare, mare in latime si mic in lungime. Mentionez ca nu mai defecasem cu 24-27 ore inainte. Apoi dupa 30 minute un scaun diareic. Acum vad ca mi-au iesit si niste urticarii pe burta si picioare. Mentionez ca am 20 de ani. Ar putea fi ceva grav ( la cate am citit pe internet m-am speriat) sau este posibil sa fie doar o indigestie?
Am o problema cu digestia. Am mancat intr-o zi smantana (la pranz) iar la doua ore dupa, am inceput sa am niste crampe, bolboloseri si dureri in partea stanga. In afara de asta simtem cum muschii mi se contracta. Dupa vreo 1 ora si jumatate am ajuns la toaleta si am eliminat un scaun foarte tare, mare in latime si mic in lungime. Mentionez ca nu mai defecasem cu 24-27 ore inainte. Apoi dupa 30 minute un scaun diareic. Acum vad ca mi-au iesit si niste urticarii pe burta si picioare. Mentionez ca am 20 de ani. Ar putea fi ceva grav ( la cate am citit pe internet m-am speriat) sau este posibil sa fie doar o indigestie?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dupa ce mananc mi se face rau
- 5Diete pentru cei cu boli digestive
- 6pot sa-i dau metoclopramid seara inainte de culcare?
- 4informare: colonix sau colon cleanse
- 9tulburari digestive
- 10Puncte mici rosii sub pielea din jurul ochilor
- 6Probleme digestive de vreo 3 luni
- 3probleme digestive?
- 4Probleme cu mancarea
- 7Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!
- 2digestie ciudata
- 19Mancare nedigerata in scaun si dureri abdominale
- 0borborisme intestinale
- 17Probleme digestive?
- 0Mancare nedigerata in saune, diaree
- 1Probleme digestive !
- 2sufar de constipatie cronica si de aprox 5 ani beau ceaiuri si iau diverse medicamente zilnic
- 3digestia
Mai multe informații despre: Indigestia Digestia Sistemul digestiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: