Probleme digestie!

Buna ziua !
Am o problema cu digestia. Am mancat intr-o zi smantana (la pranz) iar la doua ore dupa, am inceput sa am niste crampe, bolboloseri si dureri in partea stanga. In afara de asta simtem cum muschii mi se contracta. Dupa vreo 1 ora si jumatate am ajuns la toaleta si am eliminat un scaun foarte tare, mare in latime si mic in lungime. Mentionez ca nu mai defecasem cu 24-27 ore inainte. Apoi dupa 30 minute un scaun diareic. Acum vad ca mi-au iesit si niste urticarii pe burta si picioare. Mentionez ca am 20 de ani. Ar putea fi ceva grav ( la cate am citit pe internet m-am speriat) sau este posibil sa fie doar o indigestie?
Am o problema cu digestia. Am mancat intr-o zi smantana (la pranz) iar la doua ore dupa, am inceput sa am niste crampe, bolboloseri si dureri in partea stanga. In afara de asta simtem cum muschii mi se contracta. Dupa vreo 1 ora si jumatate am ajuns la toaleta si am eliminat un scaun foarte tare, mare in latime si mic in lungime. Mentionez ca nu mai defecasem cu 24-27 ore inainte. Apoi dupa 30 minute un scaun diareic. Acum vad ca mi-au iesit si niste urticarii pe burta si picioare. Mentionez ca am 20 de ani. Ar putea fi ceva grav ( la cate am citit pe internet m-am speriat) sau este posibil sa fie doar o indigestie?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4informare: colonix sau colon cleanse
- 3tulburari digestive dupa ce am baut o cafea pe stomacul gol
- 2sa fie simpla indigestie?!
- 10Puncte mici rosii sub pielea din jurul ochilor
- 3Scaune neregulate
- 7Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!
- 5balonare dupa fiecare masa
- 3Probleme ale tractului digestiv
- 2digestie ciudata
- 2Imi merge burta si am scaun moale de cateva luni de zile
- 1Stomacul nu imi digera mancarea.
- 17Probleme digestive?
- 0Mancare nedigerata in saune, diaree
- 1Probleme digestive !
- 0probleme digestive
- 2sufar de constipatie cronica si de aprox 5 ani beau ceaiuri si iau diverse medicamente zilnic
- 1Analize Ficat îngrijorătoare
Mai multe informații despre: Indigestia Digestia Sistemul digestiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: