Probleme digestie!
![hipocrate](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua !
Am o problema cu digestia. Am mancat intr-o zi smantana (la pranz) iar la doua ore dupa, am inceput sa am niste crampe, bolboloseri si dureri in partea stanga. In afara de asta simtem cum muschii mi se contracta. Dupa vreo 1 ora si jumatate am ajuns la toaleta si am eliminat un scaun foarte tare, mare in latime si mic in lungime. Mentionez ca nu mai defecasem cu 24-27 ore inainte. Apoi dupa 30 minute un scaun diareic. Acum vad ca mi-au iesit si niste urticarii pe burta si picioare. Mentionez ca am 20 de ani. Ar putea fi ceva grav ( la cate am citit pe internet m-am speriat) sau este posibil sa fie doar o indigestie?
Am o problema cu digestia. Am mancat intr-o zi smantana (la pranz) iar la doua ore dupa, am inceput sa am niste crampe, bolboloseri si dureri in partea stanga. In afara de asta simtem cum muschii mi se contracta. Dupa vreo 1 ora si jumatate am ajuns la toaleta si am eliminat un scaun foarte tare, mare in latime si mic in lungime. Mentionez ca nu mai defecasem cu 24-27 ore inainte. Apoi dupa 30 minute un scaun diareic. Acum vad ca mi-au iesit si niste urticarii pe burta si picioare. Mentionez ca am 20 de ani. Ar putea fi ceva grav ( la cate am citit pe internet m-am speriat) sau este posibil sa fie doar o indigestie?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri partea dreapta jos
- 4informare: colonix sau colon cleanse
- 9tulburari digestive
- 3mama are tubul digestiv inflamat-regim alimentar
- 5Absorbtia Novynette la indigestie
- 6Probleme digestive de vreo 3 luni
- 3lipsa de enzime digestive
- 3probleme digestive?
- 6Ce sunt "aplecatele"?
- 0Probleme digestive?
- 5balonare dupa fiecare masa