Probleme digestie!
![hipocrate](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua !
Am o problema cu digestia. Am mancat intr-o zi smantana (la pranz) iar la doua ore dupa, am inceput sa am niste crampe, bolboloseri si dureri in partea stanga. In afara de asta simtem cum muschii mi se contracta. Dupa vreo 1 ora si jumatate am ajuns la toaleta si am eliminat un scaun foarte tare, mare in latime si mic in lungime. Mentionez ca nu mai defecasem cu 24-27 ore inainte. Apoi dupa 30 minute un scaun diareic. Acum vad ca mi-au iesit si niste urticarii pe burta si picioare. Mentionez ca am 20 de ani. Ar putea fi ceva grav ( la cate am citit pe internet m-am speriat) sau este posibil sa fie doar o indigestie?
Am o problema cu digestia. Am mancat intr-o zi smantana (la pranz) iar la doua ore dupa, am inceput sa am niste crampe, bolboloseri si dureri in partea stanga. In afara de asta simtem cum muschii mi se contracta. Dupa vreo 1 ora si jumatate am ajuns la toaleta si am eliminat un scaun foarte tare, mare in latime si mic in lungime. Mentionez ca nu mai defecasem cu 24-27 ore inainte. Apoi dupa 30 minute un scaun diareic. Acum vad ca mi-au iesit si niste urticarii pe burta si picioare. Mentionez ca am 20 de ani. Ar putea fi ceva grav ( la cate am citit pe internet m-am speriat) sau este posibil sa fie doar o indigestie?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5balonare, digestie ingreunata, dureri in partea stanga in special dupa masa
- 4probleme digestive - tratament homeopat
- 4informare: colonix sau colon cleanse
- 2probleme cu digestia?
- 7Chioraitul intestinelor !
- 3aproape saptamanal am probleme cu digestia
- 10Puncte mici rosii sub pielea din jurul ochilor
- 4imi este frica sa mai mananc ca ma innec cu mancare si raman fara aer
- 5gaze intestinale in exces!
- 7Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!
- 0Probleme digestive?
- 5balonare dupa fiecare masa
- 3Probleme ale tractului digestiv
- 19Mancare nedigerata in scaun si dureri abdominale
- 1rezultat proba digestie 10 luni
- 17Probleme digestive?
- 1Probleme digestive !
- 0probleme digestive
Mai multe informații despre: Indigestia Digestia Sistemul digestiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: