probleme cu ambii genunchi... gonartroza?
Buna ziua!!!
Am si eu o problema cu mama mea...Are probleme cu ambii genunchi..Diagnosticul medicilor de la Galati ar fi gonortroza, dar nu prea aveam incredere in ce zic ei.Dumnevoastra va ocupati de aceasta problema sau de o operatie daca este cazul.Cam cat ar costa in mare o astfel de operatie..Va multumesc
Am si eu o problema cu mama mea...Are probleme cu ambii genunchi..Diagnosticul medicilor de la Galati ar fi gonortroza, dar nu prea aveam incredere in ce zic ei.Dumnevoastra va ocupati de aceasta problema sau de o operatie daca este cazul.Cam cat ar costa in mare o astfel de operatie..Va multumesc
3 comentarii
Buna ziua!
Raspunsul depinde de varsta, greutate, profesie si gradul solicitarii fizice, antecedente traumatice, metabolice, reumatollogice, inflamatorii, etc etc.
Eu personal nu ma ocup de genunchi, dar exista colegi care o pot face foarte bine.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Raspunsul depinde de varsta, greutate, profesie si gradul solicitarii fizice, antecedente traumatice, metabolice, reumatollogice, inflamatorii, etc etc.
Eu personal nu ma ocup de genunchi, dar exista colegi care o pot face foarte bine.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Problema e urmatoarea..are mai multe probleme medicale...Am dori sa venim la un control...sa o vada un doctor.Ma puteti ajuta cu numele unui doctor...sau un numar de telefon?
Buna seara!
Va pot recomanda un coleg, insa numai pe email (acestea sunt regulile site-ului).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Va pot recomanda un coleg, insa numai pe email (acestea sunt regulile site-ului).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 52Genunchi umflat si dureros
- 6de aproximativ o saptamana am o durere la genunchiul drept, in partea interioara a piciorului
- 11gonartroza
- 4gonartroza
- 3Genunghi incordati, dureri
- 6Regiunea poplitee stanga.. ce as putea sa fac?
- 8Recuperare operatie gonartroza
- 1Dureri genunchi
- 1Durere genunchi si metatarsian
- 5Artrosinovita copil
- 21Durere genunchi, sub rotula.
- 4Gonartroză
- 1Durere sold, pulpa, genunchi!
- 3durere genunchi
- 0Dureri la genunchiul drept
- 0Tendinta rotuliana...?
- 1Cazatura pe genunchi
- 1Lovitura genunchi