Umflarea piciorului stang
Buna ziua! Am 62 de ani, 15 kg in plus ca si greutate, dureri ale genunchilor mai ales la coborarea scarilor, dar de doua zile, sunt putin nelinistita.piciorul stag s-a umflat vizibil de la genunchi pana la deget. Ca si durere, este o durere usoara..asa ca de disconfort.Ce s-a putut intampla, care ar fi cauza, ce specialitate medicala in domeniu, sa consult, tratament de ameliorare, indicatii ?? Va multumesc pentru raspuns! O zi frumoasa va doresc !
4 comentarii
Cu trimitere de la medicul de familie, va prezentati la un Ortoped de Policlinica sau de spital. Unde va e mai usor.
Buna ziua!
Fiind vorba doar despre un singur membru, cel mai probabil este o insuficienta venoasa periferica (de competenta chirurgului vascular).
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg esentialul: greutate/inaltime, eforturi practicate, antecedente traumatice, vasculare, metabolice etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Fiind vorba doar despre un singur membru, cel mai probabil este o insuficienta venoasa periferica (de competenta chirurgului vascular).
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg esentialul: greutate/inaltime, eforturi practicate, antecedente traumatice, vasculare, metabolice etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua, dl.dr.Marius Uscatu, va multumesc foarte frumos pentru raspuns! Vin cu completarea ca: am 170 cm inaltime, 95 kg, nu am avut antecedente traumatice, vasculare..chiar nu sunt un om care sa sufere de vreo boala...cu exceptia starii de acum-aceasta umflare a piciorului stg., durere a genunchilor-durere care este aproape permanenta, mai ales la coborarea scarilor. si a unei lombosciatice (durere pe care am avut-o in aprilie 2015-pentru care am mers la spitalul de recuperare Bradet Arges) Sunt pensionara si nu fac eforturi exagerate, treburi cotidiene.Va multumesc foarte frumos pentru interesul aratat si va doresc o zi frumoasa !
Buna seara!
Cele peste 35 kg in exces au produs:
- distrugerea articulatiei genunchiului, manifestata prin edemul gambei si al gleznei;
- distrugerea articulatiei gleznei, manifestata prin simptomele descrise;
- insuficienta venoasa periferica, manifestata prin edemul gambei;
- edem de origine cardiaca (sunteti 100% cardiaca la aceasta greutate);
- edem de origine renala (aveti 100% afectare renala la aceasta greutate);
- macro- si micro-angiopatie diabetica (la aceasta greutate sunteti 100% diabetica).
Prin urmare, cea mai importanta preocupare a D-voastra trebuie sa fie greutatea excesiva.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cele peste 35 kg in exces au produs:
- distrugerea articulatiei genunchiului, manifestata prin edemul gambei si al gleznei;
- distrugerea articulatiei gleznei, manifestata prin simptomele descrise;
- insuficienta venoasa periferica, manifestata prin edemul gambei;
- edem de origine cardiaca (sunteti 100% cardiaca la aceasta greutate);
- edem de origine renala (aveti 100% afectare renala la aceasta greutate);
- macro- si micro-angiopatie diabetica (la aceasta greutate sunteti 100% diabetica).
Prin urmare, cea mai importanta preocupare a D-voastra trebuie sa fie greutatea excesiva.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere genunchi
- 2Durere genunchi (rotula)
- 6Lovitura la genunchiul drept
- 0dureri de genunchi si coate
- 4amorteala si durere in sold si genunchi
- 18dureri groaznice de genunchi
- 1Durere de genunchi
- 1picior umflat dupa operatie de unghie incarnata
- 1Laba piciorului umflata
- 1durere de genunchi dupa bai fierbinti
- 7inflamaţia genunchiului
- 3durere genunchi inexplicabila
- 1Genunchi + durere
- 2Durere de genunchi și picior drept-ce medic trebuie sa consult
- 2Durere genunchi - ?
- 1Os crescut sub rotulă
- 0Ajutor!!! genunchi umflat, durere insuportabilă
- 0Durere de genunchi la copil
- 1Ajutați-mă - imi joaca tare genunchiul si se aude o trosnitură si ma doare îngrozitor
- 1Picioare umflate
Mai multe informații despre: Durere de genunchi piciorul umflat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: