Dureri la genunchi
Buna ziua!
Domnule doctor, imi dati si mie un sfat va rog mult. Am o pb la ambii genunchi de vreo cativa ani, chiar la inceputul simptomelor adica acum 10 ani am fost la dr am facut radiografie si mi-a spus ca nu am nimic si de atunci am lasat-o si eu balta.
Nu pot face genoflexiuni complete ca ma dor genunchii. La anumite indoiri trosnesc, si de vreo 3 ori mi s-a umflat genunchiul drept dar fara durere, doar mobilitate putin redusa la indoire si senzatie ca ma strange ceva in spatele genunchiului.
Am 28 ani. 50 kg si stau la birou 8 ore pe zi, dupa ce stau o ora cu ei indoiti simt putina durere la intindere si invers.
Fac sport de mica. dansuri, sala etc
nu am pb la mers, la sala nu fac geno si nici bicicleta deoarece trosnesc si ma jeneaza sunetul si senzatia, n as putea zice ca ma dor. Aveti idee ce poate fi? As vrea si eu sa fac sala ca lumea nu pe jumatate :)
Multumesc
Domnule doctor, imi dati si mie un sfat va rog mult. Am o pb la ambii genunchi de vreo cativa ani, chiar la inceputul simptomelor adica acum 10 ani am fost la dr am facut radiografie si mi-a spus ca nu am nimic si de atunci am lasat-o si eu balta.
Nu pot face genoflexiuni complete ca ma dor genunchii. La anumite indoiri trosnesc, si de vreo 3 ori mi s-a umflat genunchiul drept dar fara durere, doar mobilitate putin redusa la indoire si senzatie ca ma strange ceva in spatele genunchiului.
Am 28 ani. 50 kg si stau la birou 8 ore pe zi, dupa ce stau o ora cu ei indoiti simt putina durere la intindere si invers.
Fac sport de mica. dansuri, sala etc
nu am pb la mers, la sala nu fac geno si nici bicicleta deoarece trosnesc si ma jeneaza sunetul si senzatia, n as putea zice ca ma dor. Aveti idee ce poate fi? As vrea si eu sa fac sala ca lumea nu pe jumatate :)
Multumesc
3 comentarii
Buna seara!
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom de supra-solicitare articulara (efort sportiv exagerat).
Probabil ca organismul D-voastra nu face fata 'incercarilor' majore la care este supus (efort sportiv exagerat).
In orice caz, sa nu va ganditi ca exista vreun medicament, injectie, procedura sau operatie care sa inlocuiasca adevaratul tratament, cel de tip naturist (reducerea solicitarii articulare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom de supra-solicitare articulara (efort sportiv exagerat).
Probabil ca organismul D-voastra nu face fata 'incercarilor' majore la care este supus (efort sportiv exagerat).
In orice caz, sa nu va ganditi ca exista vreun medicament, injectie, procedura sau operatie care sa inlocuiasca adevaratul tratament, cel de tip naturist (reducerea solicitarii articulare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va multumesc pt raspuns dar totusi...toata lumea e in stare sa faca macar o genoflexiune. Eu de ce nu pot?
Cine stie, poate pentru ca ati supra-solicitat pana acum articulatiile????
Este imposibil de precizat fara o examinare clinica directa..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este imposibil de precizat fara o examinare clinica directa..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere mare de genunchi
- 57sinovial unde se gaseste?
- 4Sindrom femuro-patelar
- 1ligamente genunchi
- 3Genunchi sunt mult prea uzati pentru varsta mea
- 4sfaturi pt dureri de genunchi si umflaturi am ambi genunchi
- 27Dureri groaznice de genunghi - ajutor
- 20Leziune grad III corn posterior si menisc medial.
- 1genunchi umflat la 6 luni de la sutura de menisc
- 1Durere genunchi - articulatii
- 1Problema la genunchiul stang!
- 0Dureri in spatele genunchiului
- 3Răspundeți! Lovitură gravă genunchi.
- 2Durere genunchi stâng
- 2Durere genunchi sub rotula
- 0Problema genunchi
- 3Interpretare Ct genunchi drept
- 3Durere genunchi și glezna
- 4Posibilitate de ligamentoplastie după 7 ani de la accidentare LIA?
Mai multe informații despre: Genunchiul Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Sindrom dureros patelofemural (genunchiul alergătorului)
- Durere de genunchi
- Durere de rotulă
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: