durere genunchi inexplicabila

Buna ziua, am 21 de ani 1, 74m, 67 kg. De cateva zile ma doare genunchiul stang, ma trezesc dimineata cu dureri, durerea trece dupa cativa pasi si revine cand stau asezat sau cand conduc la apasarea pedalei. precizez ca genunchiul nu este umflat si am mai avut probleme cu incheieturile dar au trecut de la sine. am facut analizele si nu am nicio boala autoimuna. ce parere aveti?
3 comentarii

Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai esentialul: ce eforturi fizice/profesionale/sportive faceti in general si ce ati facut in ultimele luni.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai esentialul: ce eforturi fizice/profesionale/sportive faceti in general si ce ati facut in ultimele luni.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

am facut 2 ani fitness dar m-am oprit cu 5 luni in urma dar acum lucrez aproape in fiecare seara ca ospatar, stau foarte mult in picioare dar nu pot sa zic ca port greutati mari sau altceva. asta ar cam fi tot efortul pe care il fac. durerea a aparut deodata.

Durerea este, evident, cauzata de supra-solicitarea fizica: fitness, stat in picioare excesiv.
Prin urmare, tratamentul este evident.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Prin urmare, tratamentul este evident.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durerea de genunchi
- 17dureri de genunchi
- 3Dureri de spate, sold, genunchi, ochi pe partea stanga.
- 9Ajutor: in urma cu 5 luni am suferit de un puseu de dureri articulare
- 10Umfalturi in spatele la ambii genunchi si durere
- 4de mai bine de un an are durerii puternice de genunchi, fara niciun diagnostic
- 1Durere genunchi si metatarsian
- 4durere genunchi, umar si incheietura piciorului
- 1Entorsa genunchi
- 1Genunchi + durere
- 2Durere la genunchi
- 2genunchi
- 6durere genunchi
- 2durere ascutita la genunchi stang
- 0Durere genunchi drept
- 2Problema tibie după operație veche
- 1Durere de la genunchi în jos și uneori tot piciorul.
- 1Colecte lichidiana la nivelul bursei suprapatelare genunchi stang- ajutor cu interpretarea
- 2Durere genunchi sub rotula
- 1Diagnostic radiografie la genunchi
Mai multe informații despre: Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: