dureri nocturne la genunchiul stg
Am 62 de ani, 92kg, de 3 luni au aparut dureri la genunchiul stan mai ales noaptea si la repaus.Genunchiul nu este modificat, nu doare la palpare, nu este cald, nu aretegumentul schimbat.Am facut analize sanguine, radiografie, RMN TOATE SUNT NORMALE.Am luat DICLOFENAC 150 mg /zi 10 zile apoi MOBIC 7, 5 mg/zi 14 zile fara nici o ameliorare.Noaptea ma trezesc de durere si fara TRAMADOL nu imi trece durerea.La mers ma doare f putin mai rau este cand conduc masina.
AS DORI UN SFAT DE LA D-VOASTRA SI CE DG POATE FI ? CE TRATAMENT IMI RECOMANDATI
AS DORI UN SFAT DE LA D-VOASTRA SI CE DG POATE FI ? CE TRATAMENT IMI RECOMANDATI
1 comentarii
Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre artroza (distrugerea cartilajului articular), datorata suprasolicitarii articulare prin cele 30-35 kg in plus (nu ne-ati precizat inaltimea).
Prin urmare, este exclus orice tratament medicamentos, care are doar un rol paleativ: prin reducerea temporara a durerii, va creeaza impresia ca puteti continua sa traiti cu cele 92 kg.
Singurul tratament imaginabil consta din reducerea substantiala a greutatii, impreuna cu reducerea drastica a efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Cu mare probabilitate este vorba despre artroza (distrugerea cartilajului articular), datorata suprasolicitarii articulare prin cele 30-35 kg in plus (nu ne-ati precizat inaltimea).
Prin urmare, este exclus orice tratament medicamentos, care are doar un rol paleativ: prin reducerea temporara a durerii, va creeaza impresia ca puteti continua sa traiti cu cele 92 kg.
Singurul tratament imaginabil consta din reducerea substantiala a greutatii, impreuna cu reducerea drastica a efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Ortoped sau reumatolog??Rog indrumare...
- 0dureri de genunchi.
- 21Durere dupa cazatura pe genunchi
- 4dureri de umeri, genunchi, coloana.. de doi ani
- 3Durere genunchi (TENDINITA)
- 10Umfalturi in spatele la ambii genunchi si durere
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 2Durere genunchi drept
- 1Lovitura genunchi stang
- 5Ce poate fi?
- 0Durele genunchi
- 2durere ascutita la genunchi stang
- 1Os crescut sub rotulă
- 2RMN genunchi
- 3De aproximativ 3 saptamani mi-a troznit si acuz dureri la genunchiul drept
- 1Lovitura genunchi
- 0Ma puteti ajuta cu un raspuns va rog? a trosnit ceva in genunchi
- 1Durere genunchi după cazatura
- 2Durere genunchi adolecenta