Problema erecție

01-07-2019
FlorinCristian
Nu este medic/terapeut
FlorinCristian
Va salut!
Sunt un băiat de 18 ani, și vreau sa va povestesc, despre un lucru ce mi s-a întâmplat recent. Acest lucru ma macină prea tare, iar aici simt ca ma pot descarca.
Eram într-o seara cu un grup de prieteni.
Eu stăteam alături de o fata, o atingem pe sâni, fund, se vedea ca asta își dorește.
Cât am stat cu toți cei din grup, și făceam chestiile astea, penisul era în erecției maxima, nu aveam probleme. Dar când am ajuns în punctul sa ma duc în alta camera cu ea, pur și simplu erectia a dispărut. Exista puțin erecției, dar nu era la maxim, nu se pute făcea nimic cu penisul în acel punct de erecției.
Din acel moment încercăm sa fac cumva sa am erecției, începusem sa ma axez doar pe asta și sa uit ca ea este lângă mine, adică nu ma concentram la ceea ce se întâmplă între noi. Plus ca, ea își dorea sa se ajunga la penetrare.
Eu tot am încercat sa ma relaxez și sa nu ma mai gândesc la asta, dar n am putut.
Sunt distrus, ma simt ca ultimul om, deoarece nu e prima data când mi se întâmplă. N-am reușit sa am o partida normala de sex pana acum, din cauza acestei probleme.
Va rog, ajutați-mă cu niște sfaturi ceva, dacă ați trecut prin asta. Știu ca una dintre soluții ar fi un psiholog au sexolog, dar vreau aici momentan, niște răspunsuri care ma pot ajuta.
Mi-e scârbă sa ma privesc în oglinda, sunt prea demoralizat. Mi-e mult prea frica sa nu dezamăgesc
1 comentarii
0
01-07-2019, ora 07:31
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Încearcă să apelezi la mângâieri în intimitate, nu atunci când sunt și alții de față, pentru că prelungirea erecției atunci când nu poți trece la act, epuizează, stresează, iar stresul provoacă diminuarea erecției.
Așteptarea produce emoție, iar atunci când vrei să ai performanță, mai apare și teama că nu vei fi la înălțimea așteptărilor partenerei, care te face să ratezi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici