S-a rupt prezervativul! Risc de sarcina?!

14-04-2013
mariana225
Nu este medic/terapeut
mariana225
Buna ziua.Am si eu o problema..si sunt foarte speriata, va rog sa ma ajutati. Noaptea trecuta am avut un contact sexual protejat cu prezervativ, dar acesta s-a rupt (banuiesc) in momentul ejacularii.Cert este ca a ajuns sperma in vagin.M-am dus imediat la baie si m-am spalat cu apa in interior, (desi sunt constienta ca nu e de prea mare folos, asta a fost primul impuls.). Mentionez ca sunt in a 6-a zi a ciclului menstrual, ieri a fost ultima zi de sangerare.Imi este foarte teama de o posibila sarcina. Am 18 ani si asta mi-ar distruge viata si viitorul. Am vorbit cu doi adulti responsabili in vederea procurarii pastilei de contraceptie de urgenta, dar ambii mi-au spus ca nu este nevoie, ca imi dau organismul peste cap degeaba.Eu tot nu sunt linistita.As vrea o parere profesionala si la obiect.
PS: Am un ciclu menstrual regulat, de 28 de zile.Ultima menstruatie a inceput pe 9 aprilie iar urmatoarea ar trebui sa inceapa pe 7 mai, daca nu sunt probleme.Ovulatia, teoretic, daca s-ar produce la a 14-a zi a ciclului menstrual ar fi pe 22 aprilie. Cand as putea face un test de sarcina pentru a fi concludent?
Multumesc anticipat.
4 comentarii
0
14-04-2013, ora 13:45
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu esti insarcinata, stai linistita, nu e nevoie de pilula de urgenta..pentru testul de sarcina e prea devreme.
0
14-04-2013, ora 18:30
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
IERTARE pt. intrebare:
CUM de reusiti cu totii, multi de fapt
"sa se rupa prezervativul"?!?
ASTA n-am mai auzit.o fi asa.
cele bune,
0
14-04-2013, ora 19:29
mariana225
Nu este medic/terapeut
mariana225
maria123 : Sincer, nu stiu nici eu cum am reusit.Nu ni s-a mai intamplat asta niciodata.Iau in calcul si aplicarea lui incorecta deoarece era intuneric si... si nu mai conteaza cum si de ce s-a rupt.Vreau doar sa fac tot ce pot pentru ca eventualele consecinte sa fie mai usor de suportat.
0
14-04-2013, ora 20:30
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
draga mea,
ai DOAR 18 ani..si PANA la 48 ani cand, poate vei tot folosi.
ma gandesc ca nu-i ok sa stai in stress
vezi cati scriu ca-s in depresie??
pai cum sa NU fii daca, lunar fetele trec prin aceste perioade de frica, de nesomn.de...de..
propunere;
foloseste TU anticonceptionale.
p.s.
asta-i
la fel ca si cu vopsitul parului de la 16-17 ani
(scz NU fac o comparatie) doar scriu, , , ,
si pana la 57 ani...iata sunt 40 ani. CU PAR VOPSIT LUNAR
oare o fi sanatos????.
cele bune,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •