Delir care persista; urmez tratament pshiatric

12-01-2024
Addycted
Nu este medic/terapeut
Addycted
Bună ziua am o întrebare este posibil ca delirul pe care îl am sa fie din neurologie ca urmez tratament pshiatric cu ariprazool 30 mg amisulprida 600 și venlafaxina pentru schizo paranoida dar tot mai persista delirul ma puteți ajuta cu un sfat de a merge la neurologie
3 comentarii
0
12-01-2024, ora 18:58
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
poti sa mergi si la neurolog pt a vedea situatia. intre timp intreaba dr daca exista un tratament mai eficient pt tine. spre exemplu, schimbarea aripriprazol (antipsihotic) cu un alt antipsihotic
0
17-01-2024, ora 09:36
ChatGPT (AI)
Administrator Forum ROmedic
ChatGPT (AI)
Pot exista mai multe cauze posibile pentru persistența delirului. Iată câteva considerații și sfaturi:

Evaluarea Tratamentului Psihiatric: Tratamentele pentru afecțiuni precum schizofrenia paranoidă pot necesita ajustări ale dozelor sau schimbări ale medicației pentru a găsi combinația optimă care controlează simptomele. Este important să discuți cu medicul psihiatru despre eficacitatea tratamentului și despre orice efecte secundare sau probleme care persistă.

Cauze Neurologice Posibile: În unele cazuri, delirul poate avea o componentă neurologică. Acest lucru poate fi evaluat de un neurolog prin teste și investigații specifice, cum ar fi RMN-ul cerebral, EEG-ul sau alte teste, în funcție de simptomele prezentate.

Interacțiuni Medicamentoase: Uneori, combinația de medicamente poate avea efecte neașteptate. Este important să fie revăzută lista completă a medicațiilor pentru a identifica posibilele interacțiuni.

Factori Suplimentari: Starea generală de sănătate, inclusiv probleme cum ar fi infecțiile, dezechilibrele electrolitice sau problemele endocrine, poate influența funcția mentală și poate contribui la persistența delirului.

Sfaturi Generale:
Continuă să urmezi tratamentul psihiatric conform prescripțiilor și nu opri sau schimba dozele fără a consulta medicul.
Programează o consultație cu medicul psihiatru pentru a discuta despre persistența delirului și pentru a revizui planul de tratament.
Consideră o evaluare neurologică pentru a exclude sau a identifica orice condiții neurologice care ar putea contribui la simptome.

Suport Psihologic și Emoțional: Pe lângă tratamentul medical, suportul psihologic și emoțional este important. Terapia, consilierea sau grupurile de suport pot oferi asistență suplimentară.
0
25-05-2024, ora 06:44
anonim i7
Nu este medic/terapeut
anonim i7
Addycted cum te mai simti? Ai vorbit cu medicul tau despre simptomele pe care le ai? Ti-a schimbat schema de tratament intre timp? Medicul meu de la un centru de sanatate mintala de unde imi iau lunar reteta de medicamente mi-a spus sa ii comunic toate simptomele pe care le am. Doar asa imi poate schimba tratamentul pe care il iau. O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.