problema delicata

18-11-2005
dark_eld
Nu este medic/terapeut
dark_eld
cazul meu...tanara 17 ani m-am "jucat" cu prietenul si sunt foarte speriata.Fara sa isi dea seama, dupa ce a fost murdarit pe mana cu sperma, s-a sters si dupa un minut doua si-a introdus degetul in vaginul meu!Acum...ce sanse sunt k eu sa raman gravida?sunt foarte nelinistita!mentionez k luna trecuta ciclul a inceput pe data de 8 si a tinut 6 zile iar luna aceasta ciclul a inceput pe data de 6 si a tinut tot 6 zile!Va rog din suflet sa-mi raspunde-ti!
1 comentarii
0
24-11-2005, ora 00:00
Dr. Bogdan-Ionut Dobrovat
Radiologie si Imagistica medicala, Iasi
Dr. Bogdan-Ionut Dobrovat
Teoretic sunt sanse, cei drept foarte foarte mici... trebuie sa sti ca e deajuns un singur spermatozoid mai "harnic" pentru a ajunge la "tinta". plus din ce ai scris tu ai cam fi in perioada fierbinte a lunii. Sfat pe viitor : roaga-ti prietenul sa se si spele cu apa si sapun ca sa fi mai linistita apoi. Oricum sanse sunt, dar foarte reduse.
Poate revii cu un post pe forum dupa ce se lamureste treaba, pt ca e bine ca si altii sa invete din experienta ta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul