Fiere lenesa

Buna ziua
Sunt insarcinata in 6 saptamani, si de cand am aflat, am amar in gura si durere sub coasta dreapta, dar nu puternica, eu ma stiu cu dischinezie biliara..nu am pietre sau alte probleme..am tot facut eco de a lungul timpului si este doar bila lenesa.
Am inteles ca schimbarile hormonale ar afecta si bila, relaxarea ei, si evacuarea deficitara. Ideea este ca nu mai imi trece amarul asta din gura, e foarte deranjant..am baut ceai de menta, dar doar atat..nu stiu daca se poate lua ceva in sarcina, gen colebil, etc..medicului nu i am spus, pt ca am crezut ca e ceva trecator.
Astept sfaturi, idei daca cineva a trecut prin asta, ce remedii sunt acceptate in timpul sarcinii?
Multumesc
Sunt insarcinata in 6 saptamani, si de cand am aflat, am amar in gura si durere sub coasta dreapta, dar nu puternica, eu ma stiu cu dischinezie biliara..nu am pietre sau alte probleme..am tot facut eco de a lungul timpului si este doar bila lenesa.
Am inteles ca schimbarile hormonale ar afecta si bila, relaxarea ei, si evacuarea deficitara. Ideea este ca nu mai imi trece amarul asta din gura, e foarte deranjant..am baut ceai de menta, dar doar atat..nu stiu daca se poate lua ceva in sarcina, gen colebil, etc..medicului nu i am spus, pt ca am crezut ca e ceva trecator.
Astept sfaturi, idei daca cineva a trecut prin asta, ce remedii sunt acceptate in timpul sarcinii?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Bila lenesa, stari de voma, dureri sub coasta
- 12bila lenesa... esofagita de refux... colita...
- 9De vreun an am citeva probleme: ametelea, lesin, sinuzita
- 3SOS. Durere sub coasta dreapta
- 0Durere cand alerg sub coasta dreapta
- 42Durere partea dreapta
- 0Durere in zona ficatului
- 0Problema de durata : Colon iritabil / intestinul gros ce sa fie???
- 0Dureri abdomen si spate
- 5Durere în partea dreapta sub coaste
- 5Durere in partea dreaptă sub coaste
- 5Durere fiere, ficat? extenuare
- 0Zvacnituri in abdomen in partea dreapta, imediat sub coaste
- 5Greata, balonare si durere subcostal dreapta
- 6Va rog ajutați mă cu un sfat... durere in partea dreapta, greață de la stomac și diaree
- 1Adolescent, Oboseală continuă, stări slăbiciune, nod in gat
- 2Scaun galben, bilirubina marita
- 1Colecist cotractat postprandial
Mai multe informații despre: bila lenesa durere sub coaste in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: