Fiere lenesa
Buna ziua
Sunt insarcinata in 6 saptamani, si de cand am aflat, am amar in gura si durere sub coasta dreapta, dar nu puternica, eu ma stiu cu dischinezie biliara..nu am pietre sau alte probleme..am tot facut eco de a lungul timpului si este doar bila lenesa.
Am inteles ca schimbarile hormonale ar afecta si bila, relaxarea ei, si evacuarea deficitara. Ideea este ca nu mai imi trece amarul asta din gura, e foarte deranjant..am baut ceai de menta, dar doar atat..nu stiu daca se poate lua ceva in sarcina, gen colebil, etc..medicului nu i am spus, pt ca am crezut ca e ceva trecator.
Astept sfaturi, idei daca cineva a trecut prin asta, ce remedii sunt acceptate in timpul sarcinii?
Multumesc
Sunt insarcinata in 6 saptamani, si de cand am aflat, am amar in gura si durere sub coasta dreapta, dar nu puternica, eu ma stiu cu dischinezie biliara..nu am pietre sau alte probleme..am tot facut eco de a lungul timpului si este doar bila lenesa.
Am inteles ca schimbarile hormonale ar afecta si bila, relaxarea ei, si evacuarea deficitara. Ideea este ca nu mai imi trece amarul asta din gura, e foarte deranjant..am baut ceai de menta, dar doar atat..nu stiu daca se poate lua ceva in sarcina, gen colebil, etc..medicului nu i am spus, pt ca am crezut ca e ceva trecator.
Astept sfaturi, idei daca cineva a trecut prin asta, ce remedii sunt acceptate in timpul sarcinii?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot si eu sa-mi scot fierea? am 16 ani
- 6Remedii pentru bila lenesa?
- 0bila lenesa
- 3SOS. Durere sub coasta dreapta
- 0Durere cand alerg sub coasta dreapta
- 42Durere partea dreapta
- 0Durere partea dreapta sub coaste
- 1Durere partea dreapta sub coasta !
- 0Durere in partea dreapta...ce poate fi?
- 6Probleme cu ficatul
- 5Durere in partea dreapta sub coaste!
- 0Dureri abdomen si spate
- 0Un sfat la ce medic sa mai merg
- 4Durere de spate si înțepături abdomen
- 1Durere, disconfort abdominal, greață.
- 2Sa fie bila de vina?!?
- 1Colecist cotractat postprandial
- 0Durere în partea dreaptă
Mai multe informații despre: bila lenesa durere sub coaste in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: