Limba uscata, spuma în gura și nod în gat
Bună ziua. De câteva zile am o problema care presupun ca este de la stomac. Dimineața după ce ma trezesc începe sa mi se usuce gura, limba, mi se formează o spuma alba în gura și am senzația ca mi se pune un nod în gat. Simt și ca trebuie sa înghit continuu. Am avut în trecut helicobacter și gastrita. Îmi simt stomacul umflat și după fiecare masa simt o senzație de sufocare ca și cum ma apasa o presiune spre gat. După ce regurgitez simt ca e mai bine. Am impresia ca am multe gaze în stomac. Am sa merg sa fac o gasteoscopie dar pana atunci va rog sa îmi spuneți ce tratament as putea lua.
Ps: iau și un tratament pt astm alergic cu aerius, symbicort, montelukast și am impresia ca starea se agravează după fiecare medicament luat.
Ps: iau și un tratament pt astm alergic cu aerius, symbicort, montelukast și am impresia ca starea se agravează după fiecare medicament luat.
3 comentarii
Buna ziua.am 52 de ani 50 kg.inaltime 163 Am facut analizele.toate au esit ok.doar doua nu sunt buna.Folato-18.8 maxim trebuia sa imi iasa17.5.Imi spuneti va rog ce inseamna asta ? IAE CEALALTA.A ESIT LA ANALIZE..TSH-4.5 adica maxim.ce inseamna aceasta ?Va rog sa imi spuneti Dimineata si cand ma trezesc scuip incontinu
Parca as fi o masina de scuipat.Nimeni nu imi gaseste nimic.Multumesc frumos
Parca as fi o masina de scuipat.Nimeni nu imi gaseste nimic.Multumesc frumos
@ ntaisia
Cititi cu atentie prospectele medicamentelor pe care le luati. Sa nu fie efecte secundare de la ele.
Consult gastro si dv si domnul.
Cititi cu atentie prospectele medicamentelor pe care le luati. Sa nu fie efecte secundare de la ele.
Consult gastro si dv si domnul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12gura uscata in timpul somnului
- 3Usturimi in stomac si gura uscata
- 14Boala autoimuna ??
- 2gust amar si gura uscata dimineata la trezire
- 1Gura uscata si mici ameteli
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 2gura uscata
- 4Simptome ciudate... dupa ce am baut
- 1Respiratie urat mirositoare
- 1Gura uscata doar pe tinpul nopti si dinineata
- 7Piele uscata
- 1Gura uscata după periaj
- 1“Bubițe” sub limba
- 15Usturimi in gat uscaciune nas gat limba buze
- 3Gura uscata noaptea
- 6Nas uscat si gat uscat
- 2Gura uscata
- 1Limba păroasă/uscata