Piele uscata
Buna ziua.De ceva timp.ma confrunt cu gura uscata...buze uscate.piele foarte uscata...limba crapata.ce poate fi?
7 comentarii
Buna ziua!
Pot fi multiple cauze dar uneori simptomele pe care le descrieti pot fi semnul unor deficite de minerale si vitamine.
Ar fi bine sa dozati; sideremia, fierul, vitamina b12, acidul folic.De asemeni este utila si dozarea TSH ( hormonul tiroidian).
O alta posibila explicatie, cel putin pentru uscaciunea de la nivelul mucoasei orale, ar putea fi un sindrom numit Sjogren.
In cazul in care problema persista ar fi bine sa mergeti la un consult medical.
Pot fi multiple cauze dar uneori simptomele pe care le descrieti pot fi semnul unor deficite de minerale si vitamine.
Ar fi bine sa dozati; sideremia, fierul, vitamina b12, acidul folic.De asemeni este utila si dozarea TSH ( hormonul tiroidian).
O alta posibila explicatie, cel putin pentru uscaciunea de la nivelul mucoasei orale, ar putea fi un sindrom numit Sjogren.
In cazul in care problema persista ar fi bine sa mergeti la un consult medical.
Aceste simprome sunt asociate si cu dureri musculare...ganglioni imflamati la gat...hpv genital.
Pe langa analizele de mai sus ar fi bine sa faceti si un test HIV.
Avand in vedere asocierea de simptome va recomand sa mergeti la un consult medical in urmatoarea perioada.
Avand in vedere asocierea de simptome va recomand sa mergeti la un consult medical in urmatoarea perioada.
Am facut 7 teste hiv la 1 sapt...la 1 luna..3...5...6...8..10...12 luni si o sapt.si au iesit negative.(peeioada de rimp de la un presupus risc de infectare.Am vizitat un infectionist de cel putin 10 ori...dermato la fel...am facut toate bts urile la 1 saptamana...la 45 zile.sifilisul si hepatitele si la 6 luni...si la 1 an.
Oare exista posibilitatea ca la 1 an corpul meu sa nu fii dezvoltat anricorpi care sa fie depistati.si eu sa fiu infectat?Toate testele au fost gen a 4 a combi cu p24.
Oare exista posibilitatea ca la 1 an corpul meu sa nu fii dezvoltat anricorpi care sa fie depistati.si eu sa fiu infectat?Toate testele au fost gen a 4 a combi cu p24.
Considerati ca mai este cazul sa mi fac testul hiv.hepatele sau oricare alt test pt bts?
Buna ziua!
Nu cred ca mai trebuie facute teste pentru BTS avand in vedere cate sunt efectuate pana acum.
Putin probabil ca in decurs de un an sa nu dezvoltati anticorpi la o eventuala infectie din cele pentru care au fost facute investigatiile.
Inteleg ca aveti multe vizite la infectionist si dermatolog si au fost facute investigatii ce tin de aceste specialitati.
Faceti determinarile de vitamine si minerale de care care va pomeneam in prima postare si sa aveti in vedere, eventual, si teste pentru boli autoimune si neoplazice avand in vedere durerile musculare, uscaciunea cutanata, adenopatiile ( ganglioni inflamati) aparent fara o cauza infectioasa decelabila in cele 10 vizite la infectionist.
Cred ca ar fi bine sa va vada si un medic internist si reumatolog.
Nu cred ca mai trebuie facute teste pentru BTS avand in vedere cate sunt efectuate pana acum.
Putin probabil ca in decurs de un an sa nu dezvoltati anticorpi la o eventuala infectie din cele pentru care au fost facute investigatiile.
Inteleg ca aveti multe vizite la infectionist si dermatolog si au fost facute investigatii ce tin de aceste specialitati.
Faceti determinarile de vitamine si minerale de care care va pomeneam in prima postare si sa aveti in vedere, eventual, si teste pentru boli autoimune si neoplazice avand in vedere durerile musculare, uscaciunea cutanata, adenopatiile ( ganglioni inflamati) aparent fara o cauza infectioasa decelabila in cele 10 vizite la infectionist.
Cred ca ar fi bine sa va vada si un medic internist si reumatolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 9Candida bucala, limba foarte incarcata si gura uscata
- 6piele uscata pe penis si durere la erectie
- 7pentru limba scrotala - ce tratament exista?
- 1Limba crapata
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 4batai inima puternice palpitatii, transpiratii, buze uscate !
- 2Limba crapata.
- 0Helicobacter cauza gaze, uscaciunea gurii (dar cam atat)?
- 1Aspect straniu al limbii
- 1Piele uscata în palme
- 2Piele uscata de la frig sau altceva?
- 0Uscarea pleoapelor si fetei
- 1De Ce mă mănâncă pielea
- 1“Bubițe” sub limba
- 3Gura uscata noaptea
- 1Boala autoimuna ?
Mai multe informații despre: pielea uscata gura uscata limba crapata buzele uscate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: