Anxietate performanța sexuală ????

Buna, recent am încercat primul meu contact sexual cu partenera mea, țin sa precizez ca a fost prima oară pentru amândoi, dar când a venit momentul penetrării, sa înmuiat, nu știu de ce. Am 18 ani si ultimii 2-3 ani m-am masturbat cam o data pe zii dar am avut in intervalul asta perioade in care nu am făcut-o. Adevarul ca nu știu care e problema, in timpul preludiului si chiar si înainte de asta nu am avut probleme in a avea si a menține o erecție, fix când am vrut sa o penetrez, pur si simplu nu am reușit sa obțin o erecție. Așa ca dacă ați putea sa imi oferiți un sfat, sau sa imi spune-ți ce as putea sa fac v-as fi recunoscător. Mulțumesc anticipat.
2 comentarii

Buna Adi,
Primul contact sexual este important atat pentru fete, cat si pentru baieti. Sunt convinsa ca ai asteptat
cu nerabdare acea intalnire, ti-ai imaginat-o intr-un anume fel. Uneori ni se intampla ca emotiile sa puna stapanire pe reactiile noastre si sa ne comportam altfel decat ne-am dori. Puteti avea momente intime in care sa va descoperiti corpul unul altuia, fara sa va propuneti penetrarea. Si actul sexual necesita o pregatire psihica! In plus trebuie sa invatati ce anume ii face placere celuilalt. Relaxeaza-te, totul va fi bine!
Primul contact sexual este important atat pentru fete, cat si pentru baieti. Sunt convinsa ca ai asteptat
cu nerabdare acea intalnire, ti-ai imaginat-o intr-un anume fel. Uneori ni se intampla ca emotiile sa puna stapanire pe reactiile noastre si sa ne comportam altfel decat ne-am dori. Puteti avea momente intime in care sa va descoperiti corpul unul altuia, fara sa va propuneti penetrarea. Si actul sexual necesita o pregatire psihica! In plus trebuie sa invatati ce anume ii face placere celuilalt. Relaxeaza-te, totul va fi bine!

Mulțumesc pentru răspuns, m-a mai liniștit puțin începusem sa imi fac griji pentru ca a fost ceva foarte neașteptat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contactul sexual este singura metoda prin care o fata poate fi dezvirginata?
- 3cu cat timp inainte de actul sexual trebuie sa iau anticoncepionalele?
- 3Probleme la devirginare
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 3Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
- 0este posibil sa fie insarcinata?
- 2Inflamare a colului uterin?
- 3Insarcinata sau nu ?..
- 4Motiv de ingrijorare dupa primul act sexual?!
- 1Sexul de inceput fara prezervativ
- 1Prima data
- 5Ajutor! poate să rămână însărcinată?
- 1Pot rămâne insarcinata?
- 0Posibilitate de sarcina?
- 3Durere după primul act sexual
- 4Sunt insarcinata?M-am dezvirginat?
- 0Dezvirginare
- 1Nu intra penisul in vagin
- 4Prima experienta sexuala (not so good)
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: