Anxietate performanța sexuală ????

22-07-2016
adi98pascu
Nu este medic/terapeut
adi98pascu
Buna, recent am încercat primul meu contact sexual cu partenera mea, țin sa precizez ca a fost prima oară pentru amândoi, dar când a venit momentul penetrării, sa înmuiat, nu știu de ce. Am 18 ani si ultimii 2-3 ani m-am masturbat cam o data pe zii dar am avut in intervalul asta perioade in care nu am făcut-o. Adevarul ca nu știu care e problema, in timpul preludiului si chiar si înainte de asta nu am avut probleme in a avea si a menține o erecție, fix când am vrut sa o penetrez, pur si simplu nu am reușit sa obțin o erecție. Așa ca dacă ați putea sa imi oferiți un sfat, sau sa imi spune-ți ce as putea sa fac v-as fi recunoscător. Mulțumesc anticipat.
2 comentarii
1
22-07-2016, ora 10:55
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Buna Adi,
Primul contact sexual este important atat pentru fete, cat si pentru baieti. Sunt convinsa ca ai asteptat
cu nerabdare acea intalnire, ti-ai imaginat-o intr-un anume fel. Uneori ni se intampla ca emotiile sa puna stapanire pe reactiile noastre si sa ne comportam altfel decat ne-am dori. Puteti avea momente intime in care sa va descoperiti corpul unul altuia, fara sa va propuneti penetrarea. Si actul sexual necesita o pregatire psihica! In plus trebuie sa invatati ce anume ii face placere celuilalt. Relaxeaza-te, totul va fi bine!
0
22-07-2016, ora 11:07
adi98pascu
Nu este medic/terapeut
adi98pascu
Mulțumesc pentru răspuns, m-a mai liniștit puțin începusem sa imi fac griji pentru ca a fost ceva foarte neașteptat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul