virgina? sau...
Salut, am o prietena de cv timp, si astazi am facut sex fiind prima oara pt ea...dar nelamurirea mea este urmatoarea:
Cand am incercat sa o penetrez prima oara a spus k o doare. nici macar capul penisului nu a intrat, a 2-a oara la fel. a 3-a oara a intrat un pic cam greu apoi dintr-o data a intrat foarte repede, insa nu i-a curs sange deloc. mai era virgina sau pur si simplu eu am dezvirginat-o dar nu i-a curs sange deloc, ori inca nu i s-a rupt himenul ? vreau sa aflu un raspuns clar si concret, ms !
Cand am incercat sa o penetrez prima oara a spus k o doare. nici macar capul penisului nu a intrat, a 2-a oara la fel. a 3-a oara a intrat un pic cam greu apoi dintr-o data a intrat foarte repede, insa nu i-a curs sange deloc. mai era virgina sau pur si simplu eu am dezvirginat-o dar nu i-a curs sange deloc, ori inca nu i s-a rupt himenul ? vreau sa aflu un raspuns clar si concret, ms !
7 comentarii
si inca ceva... dupa ce am terminat.tin sa precizez k nu am vrut sa fortez nota :).. dupa ce am "dezvirginat-o" nu am penetrat-o de foarte multe ori pt. k din cate stiu nu este prea placut pentru prima oara pentru o fata... iar ea se vaita de niste dureri usoare in zona abdomenului...sper sa-i treaca in 2 zile maxim..
15 ani. azi a fost la mine am vb cu ea nu o mai doare deloc.. i-au trecut durerile din zona abdomenului.. am facut-o iar.. totul a fost ok.. insa cred k eu am fost cel care a dezvirginat-o :)..
Pai ai motive sa crezi altceva ? La 15 ani cand avea timp sa-si inceapa viata sexuala ? De ce esti oarecum nelamurit ?
Trebuia un pic de sange sa-i curga, o picatura dar ma rog, sunt fel si fel de cazuri si nu inteleg totusi ce legatura are abdomenul cu vaginul avand in vedere k ai fost atent cu ea si nu ati fortat nota !
Trebuia un pic de sange sa-i curga, o picatura dar ma rog, sunt fel si fel de cazuri si nu inteleg totusi ce legatura are abdomenul cu vaginul avand in vedere k ai fost atent cu ea si nu ati fortat nota !
Nush ce sa zic... dar acum totul este ok.. numai am niciun dubiu in aceasta privinta... si va multumesc frumos pt posturile voastre !
Sunt femei carora nu le curge nici macar o picatura de sange.Mie nu mi-a curs nicio picatura!Asa ca nu ai motive sa nu o crezi...si apropo si eu am avut dureri dupa...Asa ca nu mai suspecta fata aiurea!Sa fim seriosi...are 15 ani...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De curand am aflat ca am uter retrovers, as dori un sfat...
- 12dureri din cauza steriletului? va rog un raspuns!
- 12Dureri in timpul actului sexual
- 2Dureri groaznice in timpul actului sexual
- 3Dureri in timpul actului sexual (intr-o anumita zona)
- 3usturimi in zona genitala
- 10Prietena mea nu are orgasm ce pot sa fac
- 4dureri in timpul actului sexual
- 4Ajutor! Dureri in timpul actului sexual, dar si dupa
- 2dureri in tipul actului sexual
- 3Dureri in timpul actului sexual
- 7mai sunt virgina?
- 8mancarimi... Ajutati-ma!
- 3Am nevoie de un raspuns
- 0Mai sunt sau nu virgina?
- 0Contact sexual dureros
- 2Himen