Prima menstruatie dupa avert spontan sau o un Nou avort?

15-05-2016
AndreeaCatalina1
Nu este medic/terapeut
AndreeaCatalina1
Am peste 35 de ani si am ramas insarcinata in prima luna in care am incercat. La 6/7 saptamani am suferit un avort spontan ( s-a eliminat natural). Doctorul mi-a spus ca pot incerca sa am un copil imediat dupa oprirea sangerarii provocate de avort. Am avut mai multe contacte neprotejate fara sangerari sau alte probleme. Au trecut 5 saptamani de la avort si eram sigura ca am ramas iar insarcinata pentru ca aveam toate simptomele de la menstruatie, dar fara sangerari. Chiar cand ma pregateam sa fac testul de sarcina au inceput sangerarile.In plus am o durere jos in partea dreapta ( uneori e ca si cand pulseaza) Nu e insuportabila, dar mi-e teama. Fiind weekend nu pot ajunge la doctoral meu. E normal sa-mi vina menstruatia mai tarziu si sa am dureri in dreapta( de obicei eu nu am astfel de probleme la menstruatie) sau e posibil sa am am iar probleme? Imi doresc un copil, dar vreau sa fie sanatos. Va multumesc!
2 comentarii
0
23-07-2016, ora 12:02
Dr. Luminiţa Cîmpeanu
Obstetrica-ginecologie, Timisoara
Dr. Luminiţa Cîmpeanu
După un avort, fie el spontan sau la cerere, menstruația poate veni la 4-6 săptămâni și poate avea un caracter ușor diferit de ciclurile anterioare.
0
07-11-2018, ora 22:05
Lacry94
Nu este medic/terapeut
Lacry94
Pé 27 octombrie am avut menstruatie, normala si la timp ca de obicei.Pe 1 noiembrie s a incheiat iar 3 noiembrie am deodata dureri ca si cum iar mi ar veni menstruatia.De pé 3 pana pé 5 noiembrie dureri si picaturi de sange pé absorbant!Noi incercam de cateva luni sa facem un bebe iar o prietena m a sfatuit totusii sa fac un test de sarcina!Am facut testul pé 4 noiembrie la o zi dupa ce am inceput sa pierd picaturi de sange inchis la culoare!Mare bucurie testul pozitiv si mare stres pentru ca eu sangeram aveam dureri iar in urma cu 5 zile mi de terminase cm.Am mers la doctor si mi a dat sa fac analiza de sange din 2 in 2 zile!Am facut luni acum astept sa fac joi si vineri imi da rezultatul daca sunt insarcinata sau daca am avut avort spontaan!Astazi 6 noiembrie am scurgeri mari ca si cum as fi la menstruatie!Medicul nu l am anuntat inca pentru ca nu am dureri mari si tot trebe vineri sa ma duc pentru rezultate!Gandul si bucuria ca as mai fi insarcinata mi s au dus azi de dimineata cand absorbantul era plin!Am tot intrebat pé ici colo si am cautat pé net dar nu am gasit nici o informatie sau macar ceva asemanator cu ce am eu acu!A mai trecut cineva prin asa ceva?Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avorturile repetate și inexplicabile, mai frecvente la femeile cu un simț al mirosurilor corporale mai bun
  • Riscul de avort spontan este mai mare în lunile de vară
  • Temperaturile ridicate ar putea crește riscul de avort spontan
  • Examinarea placentei poate releva cu acuratețe mare cauza unei sarcini pierdute
  •