Menstruatie la o saptamana dupa menstruatie.
Buna ziua, am 20 de ani si ultima mea menstruatie a venit pe 31 august. A durat in jur de 5 zile dupa care am avut o saptamana "pauza" si de 2 zile, iar mi-a venit menstruatia. Ideea este-n felul urmator, la a 5-a zi de menstruatie, data trecuta, am avut raport neprotejat cu prietenul, ceea ce m-a impins sa iau dupa 30 de ore pilula de a doua zi. Sangaralile sunt rosii, dureri am avut doar prima zi.
Ma poate ajuta un medic ginecolog?
Si da, voi merge la medic insa, acum oricum nu pot, avand in vedere ca am menstruatia, iar pentru prelevari de secretii, cam greu. Astept sa treaca si dupa ma duc, insa, vroiam o mica idee inainte... Sper sa nu fi facut un avort spontan din cauza pilulei... desi stiu ca sunt rare cazurile.
Multumesc!
Ma poate ajuta un medic ginecolog?
Si da, voi merge la medic insa, acum oricum nu pot, avand in vedere ca am menstruatia, iar pentru prelevari de secretii, cam greu. Astept sa treaca si dupa ma duc, insa, vroiam o mica idee inainte... Sper sa nu fi facut un avort spontan din cauza pilulei... desi stiu ca sunt rare cazurile.
Multumesc!
1 comentarii
Si eu am aceiasi problema... deci.. Dupa terminarea "problemelor" dupa 6 zile am avut un contact sexual cu prietena mea neprotejat. dupa 2 zile a inceput sa curga un lichid maroniu din vagin... dupa o zis a inceput sa curga mai mult si sa mai rosu :D... este posibil sa fi ramas insarcinata.. precizez ca nu mi-am dat drumu in ea.. mai bine zis nu mi-am dat drumu deloc in acel act sexual :D va rog ajutatima !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10rog interpretare examen citologic
- 2cand o sa imi vina menstruatia?
- 5ciclul menstrual de 24 zile e unul normal?
- 10de ce mi a venit ciclu mai repede cu aproape 2 saptamani?
- 4Menstruatia dupa Postinor.. cand trebuie sa vina?
- 6de 13 zile am o sıngerare asemanatoare menstruatiei şi cu cheaguri f.mici de sınge
- 8inainte de mentruatie imi curge sange urat mirositor
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 4menopauza.. dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni...
- 4Avort... mai exista posibilitatea sa mai pierd asa alte sarcini?
- 2menstruatie ciudata
- 1Detalii despre menstruatie. Va rog cititi pana la capat!
- 3chiuretaj in urma unei sarcini oprite din evolutie si avortul spontan
- 1menstruatie
- 5Menstruatie mai rapida !
- 5doresc sa raman insarcinata cum fac
- 1Ma simt rau. la menstruatie
- 3Menstruatie la doua saptamani
- 1ovule in timpul menstruatiei
- 7Lipsa menstrautie, scurgere maronie
Mai multe informații despre: Avortul spontan Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: