un sfat va rog, am o vegetatie.
buna seara, am si eu o problema care ma tot macina.anul trecut mi-au aparut doi negi mici chiar in varful penisului in partea de sus, exact pe unde urinez dar la exterior.am fost la un medic si i-am cauterizat cu laserul, la vreo saptamana am constatat ca nu s-a facut bine cauterizarea si am fost din nou, dupa aceea timp de un an nu am mai avut problema asta, dar de vreo luna jumate, mi-a aparut iar unul maricel, am inteles ca sunt tot felul de solutii in farmacii cu care ma pot da singur sa imi treaca, daca m-ati ajuta cu un sfat, sau o denumire, tare de folos mi-ar fi.sa merg iar sa il cauterizez nu prea as mai vrea din motiv ca m-am mutat din orasul acela si aici unde locuiesc acum nu avem asa ceva.multumesc mult si numai bine.sanatate!
1 comentarii
Exista mai multe tratamente topice pentru condiloame. Ar fi bine totusi sa vi le prescrie medicul dupa ce va vede. Daca nu doriti cauterizare sau aplicatie de azot, spuneti asta la consultatie si vi se va recomanda un tratament topic. Dar in caz de reactii adverse, trebuie sa aveti un medic la care va puteti intoarce pentru management.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3acnee sau negi genitali?
- 2mi-a aparut aproape de vagin o bubita, exact ca un neg
- 63Negi genitali
- 6Negi genitali interni - tratament
- 4Cum se pot depista negii genitali in gat sau pe corp?
- 3Negi genitali la barbati
- 6De vreo 2-3 luni mi-au aparut niste negi genitali
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis
- 3Negi?
- 4semn urat de la arsura neg genital!
- 4negi genitali sub forma de conopida
- 1Negi genitali?
- 6Buna,
- 1Cum se transmit negii vaginali?
- 1Relatie dupa HPV?
- 1Penis cu infectie
- 3Hpv