Prezint usturimi ale penisului
![rizbytzu](/arata_img.php?img=cont_148554.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua ! Scuzati-ma ca va rapesc cateva minute dar vin in fata voastra cu o problema suparatoare si destul de rusinoasa. La nivelul canalului penisului prezint, fix in partea de sus, niste bubite de culoare cenusie care se prelungesc pana in interiorul canalului dar pe o suprafata relativ restransa. Nu prezint dureri in timpul urinari doar in timpul ejaculari. Precizez ca ma ustura 2-3 ore dupa care durerea dispare. As fi foarte recunoscator daca mi s-ar putea recomanda un tratament deoarece sunt ingrozit de gandul de a merge la medic. O zi frumoasa si sper ca ma puteti ajuta.
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Sa nu fie virusul HPV. Da search pe Google vezi poze cu veruci HPV si mergi la medicul dermatolog. Pina nu te vede medicul sa iti spuna ce sunt bubele respective, nu poti primi tratament.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pata rosie pe penis
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 6am niste bubite pe piele si ma mananca rau de tot.
- 10Bubite mici albe la baza penisului si pe testicule
- 5Capul penisului uscat - sensibilitate extrem de redusa
- 4roseata si durere in zona penisului
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis
- 3crapaturi ale pielii penisului
- 24Problema grava penis
- 5Bubite alte pe penis (Fordyce's Spot) - exista tratament?
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 1penis cu mancarimi
- 3Problema penis
- 0Usturime penis
- 6Penis ciudat si ejaculare prematura.. ajutor va rog!
- 1penis incovoiat
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 3Fisuri pe penis si inel format (stranguleaza penisul)
- 1culoare si miros neplacut
- 0Un fel de zgârci în pielea penisului
Mai multe informații despre: Penisul penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: