Secretie la nivelul penisului
Buna ziua, scriu aici pentru ca sunt foarte speriat de problema mea. Dimineata inainte de munca am observat o pata pe chiloti de culoare galbena, impreuna cu o iritatie de toata frumusetea pe gland.Tin sa precizez ca nu simt nicio urma de usturime in momentul urinarii, nu am alte simptome.Am tot citit pe diverse bloguri ce as putea avea si tiind sa nu cred ca am gonoree. Apreciez orice sfat, va multimesc
2 comentarii
Buna ziua,
Daca aceste secretii persista este necesara vizita la un medic internist pentru a va recomanda o anumita specialitate in vederea rezolvarii situatiei.
O zi placuta!
Daca aceste secretii persista este necesara vizita la un medic internist pentru a va recomanda o anumita specialitate in vederea rezolvarii situatiei.
O zi placuta!
@ Cristianstt
In principiu partenera de la care ati luat aceasta bts (boala cu transmitere sexuala) trebuia sa mearga la ginecolog, sa isi faca testul secretiei, sa afle ce boala are si sa ceara tratament pt ea si dv.
Ambii parteneri trebuie sa faca tratament, rastimp in care sunt interzise relatiile sexuale.
Daca nu se poate si ea nu va zice ce are trebuie sa sunati la medicul de familie, sa va programati pt trimitere Dermatologie si sa mergeti sa va vada un medic dermatolog pentru consult si tratament.
Va trimit mesaj pe Privat.
In principiu partenera de la care ati luat aceasta bts (boala cu transmitere sexuala) trebuia sa mearga la ginecolog, sa isi faca testul secretiei, sa afle ce boala are si sa ceara tratament pt ea si dv.
Ambii parteneri trebuie sa faca tratament, rastimp in care sunt interzise relatiile sexuale.
Daca nu se poate si ea nu va zice ce are trebuie sa sunati la medicul de familie, sa va programati pt trimitere Dermatologie si sa mergeti sa va vada un medic dermatolog pentru consult si tratament.
Va trimit mesaj pe Privat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7boala ciudata de penis
- 16penis mic
- 15bubite rosii pe penis
- 7Am penisul prea mic ?:|
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 3cand belesc penisul ma ustura
- 9din inconstienta mi-am injectat sub pielea penisului 3 tuburi de canamicina
- 8problema penis
- 3dul in penis
- 0Probleme la penis
- 4Problema secretie de cateva zile
- 1ceva galben si urit mirositor la capul penisului
- 1Problema penis
- 4voi avea un penis sanatos
- 5Suspiciune nedezvoltare penis.
- 4Problema penis 15 ani
- 2piele rupta penis ajutor va rog !