sangerari ale penisului
buna!in urma cu cinci zile am facut sex cu sotul meu, dupa o perioada de doua luni in care nu am avut contact sexual.dupa cel de al patrulea numar intr-o singura zi, dupa ejaculare am observat amandoi ca a urmat si o usoara sangerare a penisului.este normal?poate fi vorba de altceva...?
in zilele ce au urmat am continuat sa avem contact sexual dar nu s-a mai repetat si sangerarea.de ce?
in zilele ce au urmat am continuat sa avem contact sexual dar nu s-a mai repetat si sangerarea.de ce?
4 comentarii
Este foarte normal. Anormal ar fi fost dupa un singur numar.
am si eu o nedumerire, nu l-am intalnit pe prietenul meu cam de 1 saptamana si cand ne-am intalnit am observat ca avea putin sange pe penis, dupa contactul intim unul singur care a durat foarte putin, am vazut la fel, ca avea sange. Din ce cauza sa apara aceste simptome? Sa fie infectie sau poate l-a solicitat prea mult inainte sa ne intalnim?
salut !.. sunt baiat... la mine problema e alta.. si s-ar putea sa fie si grav ! Doamne Fereste !... nu in timpul actului sexual, nici dupa, doar atunci cand merg la baie sa urinez.. peste tot pe unde am citit despre chestia asta, pe toti ii ustura, ii manca etc.. ei la mine e normal... urinez normal si cand aproape termin, urina isi schimba culoarea, se face rosiatica .. sunt si speriat un pic.. si la doctor, mi-e si rusine sa ma duc.. ce dracu sa fac ?... neaparat ar trebui sa merg la o consultatie ? ma poate ajuta cineva ?
-*... v-as fi recunoscator..multumesc !
(*modificat de administrator)
-*... v-as fi recunoscator..multumesc !
(*modificat de administrator)
buna ziua, ieri am avut un contact sexual cu prietena mea iar in zona pieliti penisului am avut sangerari, e ceva grav? ce ar trebui sa fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Penis -uscat-
- 144help pls! bubite rosii pe capul penisului, nu pe piele, pe cap!
- 22am o mare problema
- 5Am un cos pe penis... rosu
- 0„taietura” in jurul inelului la penis
- 22Mi se culca penisul cand il introduc in vagin... help !
- 4va rog mult, astept un sfat
- 4Probleme la penis
- 1sangerez de cand mi-am pus sterilet
- 4Iritatie penis (nu pe piele ci in interior)
- 14Penisul si altele
- 4ciuperca penis, de doua luni
- 1Ciuperca penis
- 4Problema penis 15 ani
- 2Bube in zona intima!!!
- 6Luarea pielii de pe capul penisului
- 0Fisuri la nivelul varfului penisului
- 2Penis
- 2Problema penis de la sala de forta ?
- 0O buba asemănătoare unui neg s au cos pe penis
Mai multe informații despre: Sangerarea Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: