penisul meu in erectie este curbat in jos!
buna ziua. am si eu o problema mare! penisul meu in erectie este curbat in jos!!! pot sa zic ca destul de curbat... si ma sperie acest lucru! este normal sa fie asa? am 19 ani... si din cauza acestei curbari nu pot face sex in anumite pozitii... va rog mult sa ma ajutati daca se poate! multumesc
4 comentarii
Nu, nu este normal. Un consult urologic este extrem de indicat in cazul dv.
Este normal asha ceva deoarece nu la toti forma penisului este la fel. Shi kiar ash spune ka e un mare plus, fetele primesk mai multa placere de la asha tip de penis.Da, nu e comod in unele pozitii insa este un mare plus, nu e la fel ka la toti, acest lukru este generat de kodul genetik, adika sunt unele specii de oameni ku asha forma de penis shi asta nu-i o boala sau maladie...e normal shi kum am mai spus fetelor mult mai mult le place asha tip de penis deoarece sunt satisfakute la maxim :) Va spun dupa propria experientsa.Dar pe linga forma el mai trebuie si sa fie destul de mare...Al meu de exemplu are 22 cm :D
pr3sS_m3, nu-ti fa griji de acest lukru si bukurate de viatsa ka eshti inzestrat ku asha tip de penis :D
Poi nustiu ce sa zik dar am si eu aceiasi problema, imi este curbata in jos.ce exerciti ar trebuii sa fac sa mil intrept?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ata penisului
- 9decalotarea penisului.. cand?
- 12rani pe penis... ?!
- 3Frenul penis
- 3Usturimi si uscaturi
- 6penis care curge
- 1Penis subtiat!
- 9Pete albe pe capul penisului, la baza capului.
- 2Curbura penisului
- 4Problema cu penisul.
- 3Penis curbat
- 8Pata rosie pe preput vizibila
- 1penis cu mancarimi
- 3help me
- 1penis incovoiat
- 2Bube in zona intima!!!
- 2iritatie
- 1culoare si miros neplacut
- 2Problema Penis - Ajutor
- 3Usturime penis