Fractura femur operata cu tija gamma
![Dani35](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua. In noiembrie 2019 am suferit o fractura la femurul drept, operata prin introducerea unei tije gamma -titan. Dupa 16 luni cand s-a incercat extragerea tijei probabil din lipsa sculei speciale de extragere tija nu a putut fi extrasa ba mai mult, s-a rupt ceva la tija.
Intrebarea mea este daca pot ramane toata viata cu aceasta tija in picior daca nu ma deranjeaza si ce sanse sunt de scoatere daca tija devine deranjanta.
Intrebarea mea este daca pot ramane toata viata cu aceasta tija in picior daca nu ma deranjeaza si ce sanse sunt de scoatere daca tija devine deranjanta.
1 comentarii
![Dr. Mitrulescu Cristian](/arata_img.php?img=cont_117271.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
puteti sa ramaneti cu ea fara sa va deranjeze in principiu. totul este posibil, depinde doar de cat de mult trebuie agresionata zona respectiva pt a o putea extrage.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0cot rupt in 10 bucati - operat-tije-suruburi
- 6fractura de femur dechisa cu tija tip k
- 0fractura de femur
- 10informatii tija
- 3fracura femur
- 3Surubul care iese din glezna
- 4Operatie la calcai cu placuta si suruburi
- 9extractie tija zavorata rush
- 3Durere genunchi, femur si zona inghinala
- 16scoatere tija femur
- 0Metoda Nuss - scoatere a tijei metalice (operatia) cea cu suruburi prinse de coaste
- 1Tija femur
- 3fractura de femur
- 1tijă femur întrebare.
- 5Mers dupa operatie tija la femur
- 5Ce efecte poate avea daca calcă pe piciorul ce nu are încă șurubul scos?
- 0După operație de clavicula cu placa și șuruburi la cate zile pot zbura cu avionul?
- 2Fractura tibie dupa operatie
- 1Fractură maleola și epifiză distală cu deplasare discretă fixată cu șurub
Mai multe informații despre: fractura de femur tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: