Fractura femur

08-11-2017
Flavia11
Nu este medic/terapeut
Flavia11
Buna, acum o luna am suferit un accident de mașina in urma căruia m-am pricopsit cu o fractura 1|3 femur și fisuri la bazin. Accidentul a avut in loc in data de 28 Septembrie, și am fost operata in 4 Octombrie. De o săptămâna am început sa ma plimb cu cadrul, Menționez ca din cauza fisurilor la bazin am fost imobilizata la pat 4 spatamani iar acum când ma ridic amețesc și simt ca “se învârte casa cu mine “. Vreau sa știu după cât timp o sa pot calca pe picior si când o sa pot umbla fără ajutor. Încerc si acuma sa calc pe el dar nu pot fiindcă simt ca cedează ca nu ma tine si cad. La medic trebuie sa merg luna aceasta in 23. Pana atunci am sa pot sa merg fără cadru ?
1 comentarii
0
20-01-2019, ora 15:42
STEFAN 1953
Nu este medic/terapeut
STEFAN 1953
Cel care este in masura sa-ti dea un raspuns competent, este medicul, care te-a operat.Numai El stie cat de grav a fost fractura.Eu in iunie 2017 am suferit o fractura de femur si sold.Mi s-a plantat o tija cu 10 suruburi.Patru luni nu am avut voie sa calc cu piciorul stang in pamant.Am mers in carucior cu rotoile, apoi cu cadru., in carje si apoi in baston.La 1si1/2 de an mi s-a scos tija si 14 zile ammers in cadru, apoi ajutat de baston urmand ca in curand sa-mi reiau mersul.am scris acest mic istoric al meu, nu ca sa te sperii, sa ai rabdare.Timpul le rezolva pe toate.Insanatosire grabnica iti doresc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: