fracura femur

Buna ziua, mama o fost operata la sold drept si ia fost pusa placa DHS, are o luna si o saptamana de cand a fost operata si tot mai simte dureri, nu e permis sa se sprijine, doar la marginea patului, as vrea si eu sa stiu daca poate sa mai faca si alte miscari, de la stat foarte mult pe spate a facut si o forma usoara de escara pe partea cu operatia si as vrea sa stiu daca pot sa o intorc intr-o parte, va multumesc.
3 comentarii

Buna ziua!
In principiu, aceste implante moderne au fost inventate tocmai pentru mobilizarea imediata si reluarea cat mai grabnica a mersului, chiar din ziua operatiei sau cel mult dupa 1-2 zile.
Fireste ca ultimul cuvant il are medicul curant, insa este absolut de neconceput in anul 2011 imobilizarea la pat 5 saptamani si aparitia escarelor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
In principiu, aceste implante moderne au fost inventate tocmai pentru mobilizarea imediata si reluarea cat mai grabnica a mersului, chiar din ziua operatiei sau cel mult dupa 1-2 zile.
Fireste ca ultimul cuvant il are medicul curant, insa este absolut de neconceput in anul 2011 imobilizarea la pat 5 saptamani si aparitia escarelor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

Buna ziua, va multumesc frumos pentru raspuns, ce imi explicati e foarte bine, dar poate nu m-am exprimat eu cum trebuie.Diagnosticul este Fractura bazicervicala femur si s-au facut reducere si osteosinteza cu placa DHS, si tocmai de aceea mai cer pareri.

Buna ziua!
Puteti avea o opinie avizata numai daca prezentati radiografiile initiale si cele post-operatorii, coroborate cu informatii relevante despre varsta pacientei, greutatea si antecedentele de toate felurile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Ante-Picior
Puteti avea o opinie avizata numai daca prezentati radiografiile initiale si cele post-operatorii, coroborate cu informatii relevante despre varsta pacientei, greutatea si antecedentele de toate felurile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Ante-Picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 47Fractura deschisa femur, redoare
- 33fractura de femur
- 0fractura de femur
- 7recuperare costuri proteza femur
- 15Fractura de col femural
- 7fractura femur...alungirea femurului
- 5Fractura de condil femural extern
- 7operatie alungire femur nu se inchide
- 16fractura femur
- 3Durere sub rotula
- 1tijă femur întrebare.
- 2Fractura Cominutiva femur
- 5Prolia - E buna pentru formarea calusului?
- 1Fractura de col femural, pacienta de72 ani neoperabila.
- 9Fractura femur
- 0Fractura de col femural si bicicleta
- 1Mers dupa Tija Femur
- 1Fractura femur operata cu tija gamma
- 0Flexia genunchiului limitata in urma operatiei de ruptura de femur
Mai multe informații despre: fractura de femur
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: