fracura femur
![roxana vilcea](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, mama o fost operata la sold drept si ia fost pusa placa DHS, are o luna si o saptamana de cand a fost operata si tot mai simte dureri, nu e permis sa se sprijine, doar la marginea patului, as vrea si eu sa stiu daca poate sa mai faca si alte miscari, de la stat foarte mult pe spate a facut si o forma usoara de escara pe partea cu operatia si as vrea sa stiu daca pot sa o intorc intr-o parte, va multumesc.
3 comentarii
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua!
In principiu, aceste implante moderne au fost inventate tocmai pentru mobilizarea imediata si reluarea cat mai grabnica a mersului, chiar din ziua operatiei sau cel mult dupa 1-2 zile.
Fireste ca ultimul cuvant il are medicul curant, insa este absolut de neconceput in anul 2011 imobilizarea la pat 5 saptamani si aparitia escarelor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
In principiu, aceste implante moderne au fost inventate tocmai pentru mobilizarea imediata si reluarea cat mai grabnica a mersului, chiar din ziua operatiei sau cel mult dupa 1-2 zile.
Fireste ca ultimul cuvant il are medicul curant, insa este absolut de neconceput in anul 2011 imobilizarea la pat 5 saptamani si aparitia escarelor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
![roxana vilcea](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, va multumesc frumos pentru raspuns, ce imi explicati e foarte bine, dar poate nu m-am exprimat eu cum trebuie.Diagnosticul este Fractura bazicervicala femur si s-au facut reducere si osteosinteza cu placa DHS, si tocmai de aceea mai cer pareri.
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua!
Puteti avea o opinie avizata numai daca prezentati radiografiile initiale si cele post-operatorii, coroborate cu informatii relevante despre varsta pacientei, greutatea si antecedentele de toate felurile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Ante-Picior
Puteti avea o opinie avizata numai daca prezentati radiografiile initiale si cele post-operatorii, coroborate cu informatii relevante despre varsta pacientei, greutatea si antecedentele de toate felurile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Ante-Picior
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6fractura de femur dechisa cu tija tip k
- 5Fractura de femur
- 47Fractura deschisa femur, redoare
- 33fractura de femur
- 4Fractura col femural
- 15Fractura de col femural
- 15Fractura femur stang
- 7infectie la sold dupa protezare
- 5Fractura de condil femural extern
- 4timpul maxim de vindecare a unei fracturi externe de femur si scoaterea tijei
- 384 ani, posibila fractura de femur
- 3Fracturi, recuperare?
- 10problema femur
- 3fractura de femur
- 1Fractura femur /scoatere tija
- 3Durere sub rotula
- 2Fractura Cominutiva femur
- 1Fractura femur
- 1Fractura femur operata cu tija gamma
- 1Fractura intertrohanteriana femur stang
Mai multe informații despre: fractura de femur
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: