Premenopauza nu, tiroida nu, am bufeuri si amenoree. Carui tip de medic sa ma adresez?
Am 34 de ani si de 2 ani am bufeuri puternice si amenoree cate 1-2 luni. S-a intamplat de 4 ori pana acum sa nu am menstruatie cate o luna, maxim 2. Bufeurile vin in serii (primul an: toamna si primavara. al doilea an: inclusiv vara).
Analizele de sange au iesit bine, in mod repetat, fara semne de premenopauzacele pt glanda tiroida la fel, cele pt secretie au iesit bine, astept doar rezultatul de la Papanicolau.
A, la analizele de sange a iesit o singura valoare mare: prolactina 522, valorile normale fiind 102-496.
Nu stiu la ce fel de medic sa mai merg: ginecolog, endocrinolog.
Ma puteti ajuta cu o parere?
Analizele de sange au iesit bine, in mod repetat, fara semne de premenopauzacele pt glanda tiroida la fel, cele pt secretie au iesit bine, astept doar rezultatul de la Papanicolau.
A, la analizele de sange a iesit o singura valoare mare: prolactina 522, valorile normale fiind 102-496.
Nu stiu la ce fel de medic sa mai merg: ginecolog, endocrinolog.
Ma puteti ajuta cu o parere?
1 comentarii
Buna ziua,
Luand in considerare factorii prezentati de dvs, este necesara vizita la un medic endocrinolog.
O zi placuta!
Luand in considerare factorii prezentati de dvs, este necesara vizita la un medic endocrinolog.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lipsa menstruatiei - o explicatie, va rog
- 2de citeva luni am niste bufeuri puternice insotite de o transpiratie abundenta, e menopauza?
- 2Amenoree
- 18Speriata rau de tot - Lichid liber in fundul de sac Douglas
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 3ciclu menstrual-nu, sarcina-nu
- 2Nu mai am ciclu de 3 luni de la avort!
- 4Lipsa menstruatiei
- 4Amenoree secundara cauzata de contraceptive orale
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 3Lipsa menstruatie
- 0amenoree de trei luni
- 1Lipsa menstruatie
- 0nu am ciclu
- 3Amenoree secundara la 16 ani
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 0Nu am menstruatie de 3 luni de zile!
- 2Caldura ceafa, obraji, tample
- 1Help!! au trecut 4 luni de la ultima menstruatia! Am bufeuri stari de nervozitate.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: