duphaston pt amenoree secundara
Buna ziua Mi s a prescris tratament cu duphaston timp de 10 zile cate 2 pastile pe zi pt amenoree secundara La a 8 a zi dupa inceperea tratamentului mi a venit menstruatia Este ceva normal?Mi s a zis ca trebuie sa mi vina menstruatia de la 3 la 5 zile dupa terminarea tratamentului Este normal sa am atat de devreme?
6 comentarii
Nu este nici o problema ca menstruatia a venit mai devreme, fiecare organism reactioneaza in felul sau.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
ma numesc bianca si am 25 de ani...acum o saptamana am fost la ginecolog pt ca de aproximativ 3 luni nu mai am ciclu iar lipsa lui m-a ingrijorat foarte tare in primul rand ca nu puteam fii insarcinata...doctora la care am fost mi-a spus ca am amenoree secundara si am primit un tratament cu Duphaston de 10 zile cate 2 pastile pe zi si Fasigyn 2 tablete pe zi timp de 2 zile.sunt la a 6 zi de duphaston si inca nu am ciclu desi la control mi s-a spus ca in a treia zi o sa-mi vina dupa parerea ei.intrebarea mea ar fii aceea : daca nu-mi vine ciclul dupa cele 10 zile de tratament ce as putea sa fac?
am o problema in luna iunie am luat 10 zile duphaston pentru o delegrare hormonala si imediat ce le am inceput a aparut o stare de oboseala, dupa ce le am terminat la 2 zile (28.06.2009) a aparut si C.M ce a durat 5 zile si de atunci nu a mai aparut dar starea de oboseala se mentine in continuare, de dminica(2.08.2009)ma simt ff rau am stari de voma, ameteli, si aceiasi stare de somnolenta si mi se umfla si picioarele, mentionez ca sunt casatorita si nu am folosit nici o alat metoda contraceptiva niciodata ma protejeaza sotul. sa fie oare bebe ??
pt. danutza: fa-i un test de sarcina ca sa fii sigura
am 28 de ani , 2 cezariene, trompe legate, dureri de sanii, lipsa de menstruatie, trei cure de duphaston cu vitamina E ce urmeaza nu stiu imi puteti spune si mie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6amenoree de mai bine de 17 ani
- 2Am 25 de ani si pana acum nu am avut niciodata menstruatie..
- 2vreau sa-mi vina ciclul din nou...
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 89Postinor si efectele sale adverse
- 2daca nu am ciclu pot lua anticonceptionale, pot sa am ovulatie?
- 66roaccutane si efectele adverse
- 3la cate zile dupa chiuretaj vine menstruatia?
- 7am ramas cu burta mare?
- 5prima pastila in a 7 zi de ciclu?
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 6vreau un bebe... nu am avut menstruatie 1 an si cateva luni
- 6Menstruatie mai devreme si fara dureri, test de sarcina negativ
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 4nu am ciclu de 3 luni
- 1CM sau hemoragie??
- 0Amenoreea primara
- 2Plicuri Inofem Duo
Mai multe informații despre: Amenoreea ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: