menstruatie lipsa

am un singur ovar si desi am doar 40 ani mi s-a intrerupt ciclul. imi este tare teama, la consult e totul ok dar nu am incredere in tratamentul hormonal. ce sa fac?
3 comentarii

Trebuie sa iei tratamentul prescris caci o dereglare hormonala tot cu hormoni se regleaza. Daca deja ti s-a prescris tratament inseamna ca nu-i chiar OK cu ovarul ramas si ai deja un diagnostic.Incearca daca nu doresti sa urmezi tratament clasic cu terapii naturiste.Numai bine!

multumesc de raspuns. am prietene care sustin ca, in urma unui tratament hormonal - nu am detalii - au facut cancer la san. se mai poate face copil la varsta si in situatia mea? chiar sunt tratamente naturiste pentru aceasta problema? multumesc!

Nu te lua dupa prietene.Daca nu ai facut nici un control mergi si vezi care e cauza lipsei ciclului, ia tratament.Cu un singur ovar sansele de a ramane insarcinata sunt de 50% cu conditia ca ovarul ramas sa fie sanatos.Deci mai poti incerca.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu
- 4amenoree secundara informatii
- 4lipsa menstruatiei
- 3amenoree de 7 luni! help
- 17amenoree secundara
- 3colagenoza... poate ma ajutati cu ceva pentru amenorea aceasta indusa de citostatice
- 6ciclu menstrual mi-a venit o data si apoi deloc
- 3lipsa ciclului, tratament... exista sanse sa am un copil?
- 3lipsa menstruatiei mai mult de doua luni
- 2Hirsutism+lipsa menstruatiei
- 0Nu mi-a venit menstruatia.
- 2Nu imi vine menstruatia...help
- 4nu am ciclu de 3 luni
- 5nu mi-a mai venit ciclul timp de un an (dupa primul ciclu)
- 1menstruatie absenta timp de 1 luna
- 2Lipsa menstruatiei
- 1Lipsa menstruatiei
- 4Va rog, doresc un raspuns!
- 2Plicuri Inofem Duo
Mai multe informații despre: Amenoreea absenta menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: