menstruatie lipsa
am un singur ovar si desi am doar 40 ani mi s-a intrerupt ciclul. imi este tare teama, la consult e totul ok dar nu am incredere in tratamentul hormonal. ce sa fac?
3 comentarii
Trebuie sa iei tratamentul prescris caci o dereglare hormonala tot cu hormoni se regleaza. Daca deja ti s-a prescris tratament inseamna ca nu-i chiar OK cu ovarul ramas si ai deja un diagnostic.Incearca daca nu doresti sa urmezi tratament clasic cu terapii naturiste.Numai bine!
multumesc de raspuns. am prietene care sustin ca, in urma unui tratament hormonal - nu am detalii - au facut cancer la san. se mai poate face copil la varsta si in situatia mea? chiar sunt tratamente naturiste pentru aceasta problema? multumesc!
Nu te lua dupa prietene.Daca nu ai facut nici un control mergi si vezi care e cauza lipsei ciclului, ia tratament.Cu un singur ovar sansele de a ramane insarcinata sunt de 50% cu conditia ca ovarul ramas sa fie sanatos.Deci mai poti incerca.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 3Retinerea ciclului dupa avort spontan
- 2Amenoree secundara.
- 3am amenoree primara
- 8menstruatie lipsa..help
- 10lipsa menstruatiei, nu este sarcina
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 6Tensiune 18 si caldura excesiva in corp!
- 4nu am ciclu de 3 luni
- 1Premenopauza nu, tiroida nu, am bufeuri si amenoree. Carui tip de medic sa ma adresez?
- 1Lipsa menstruatie
- 7Lipsa menstrautie, scurgere maronie
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Amenoree la 16 ani
- 0Amenoree cu anticonceptionale
- 1Lipsa menstruatiei
- 4Raspundeti
- 0Am nevoie de o parere, va rog frumos ! c.m nu mi-a mai venit după dată de 02 aug
- 1Ovulație fără menstruație
- 2Lipsa menstra 60 zile
Mai multe informații despre: Amenoreea absenta menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: