Amenoree la 16 ani
Buna ziua! Mă numesc Raluca, am 16 ani, iar prima menstruație a fost la vârsta de 14 ani. In primele luni cantitatea a fost relativ mica, însă îmi venea de 2-3 ori pe lună.
Nu știu dacă are sau nu o legătură însă medicul mi-a dat niste homeopate, iar după administrarea lor am avut o menstruație abundentă, dureroasă, trecând de cele 7 zile (cu care eram obișnuita), luna urmatoare având aceleași simptome. Am apelat la niste pastile/capsule naturiste care promiteau "revenirea la normal". Acest lucru nu s-a întâmplat, iar după 6 luni de așteptare (timp in care menstruația a lipsit complet) mi-a venit exact la fel, însă cu dureri mult mai mari. Țin să menționez că din august nu am mai avut deloc menstruație, astfel că apelez la ajutorul dumneavoastră.
Pe internet am aflat că pilulele contraceptive ar avea un efect pozitiv, însă am citit și faptul că trebuiesc luate în mod constant...
Mulțumesc anticipat!
Nu știu dacă are sau nu o legătură însă medicul mi-a dat niste homeopate, iar după administrarea lor am avut o menstruație abundentă, dureroasă, trecând de cele 7 zile (cu care eram obișnuita), luna urmatoare având aceleași simptome. Am apelat la niste pastile/capsule naturiste care promiteau "revenirea la normal". Acest lucru nu s-a întâmplat, iar după 6 luni de așteptare (timp in care menstruația a lipsit complet) mi-a venit exact la fel, însă cu dureri mult mai mari. Țin să menționez că din august nu am mai avut deloc menstruație, astfel că apelez la ajutorul dumneavoastră.
Pe internet am aflat că pilulele contraceptive ar avea un efect pozitiv, însă am citit și faptul că trebuiesc luate în mod constant...
Mulțumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6amenoree de mai bine de 17 ani
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 1mi s-a extirpat o trompa nu mai am menstruatie... Menopauza precoce?
- 5amenoree de 4-5 luni
- 3lipsa ciclului, tratament... exista sanse sa am un copil?
- 6anticonceptionale fara ciclu
- 3am amenoree primara
- 5amenoree, menstruatia intarziata - ce tratament sa iau?
- 2amenoree de aproape un an
- 0Lipsa menstruatie dar cu simptome adolescenta 16 ani
- 0ovare polichistice, endometrioza si amenoree
- 1Tratament amenoree
- 1Premenopauza nu, tiroida nu, am bufeuri si amenoree. Carui tip de medic sa ma adresez?
- 1amenoree dupa nastere prin cezariana
- 0Lipsa menstruatie...ajutati-ma!
- 1Lipsa ciclu menstrual cu sterilet Mirena
- 1Ovulație fără menstruație
- 0Duphaston - nu am menstruatie de 7 luni si este foarte greu
- 0Lipsa ciclu după tratament cu duphaston
- 0Lipsa menstruatiei in alăptare
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: