Intirziere la mestruatie
Buna, am 19 ani si duc o viata sexuala cind protejata cind neprotejata, dar acum am o bataie de ca tare mare am intirziere la mestruatie cu 4 zile(de mult asa ceva nu a dost si de asta tare nu streseaza) am facut deja vreo 4 teste in aceste zile si toate arata negativ, puteti sa ma ajutati si sami spuneti care ar punea fi motivul intirzierii?
2 comentarii
Sunt multe motive pentru care menstruatia poate sa intarzie, in afara de o sarcina. Motive endocrine, ginecologie, infectioase sau chiar si simplul stress. Daca, pana acum, menstruatia v-a venit mereu "ceas", inseamna ca faceti parte dintre norocoase.
Ca regula generala, intarzieri de pana la 10 zile sunt considerate a face parte din normalitate. Daca vedeti ca trec 10 zile de la data asteptata si sangele tot nu se arata, abia atunci inseamna ca e cazul sa veniti la un consult si, probabil, o ecografie.
Ca regula generala, intarzieri de pana la 10 zile sunt considerate a face parte din normalitate. Daca vedeti ca trec 10 zile de la data asteptata si sangele tot nu se arata, abia atunci inseamna ca e cazul sa veniti la un consult si, probabil, o ecografie.
buna...mia inarziat ciclul 10 zile, am facut un test de sarcina si a iesit negativ, am duresi usoare de burta, acum ma ia acum ma lasa,.va rog sa imi spuneti ce sa fac!!!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dessorelle pt reglare
- 4intarziere ciclu 3 luni
- 2Intarziere menstruatie
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 4de ce intarzie atat?
- 2Intarzierea ciclului
- 4E urgent: prezevativul a ramas in vagin cateva secunde
- 4De ce nu imi mai vine ciclul?
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 1Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
- 2AJUTOR primul contact sexual si menstruatie intarziata
- 3Am ramas însărcinată?
- 0Poate fi un început de menopauza?
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 0Simptome menstruale dar menstruație nu!
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 1Injectii cu triamcinolon
- 2Întârziere menstruație
- 2Ajutati-ma! ne dorim un bebe
- 0Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: