Intirziere la mestruatie

Buna, am 19 ani si duc o viata sexuala cind protejata cind neprotejata, dar acum am o bataie de ca tare mare am intirziere la mestruatie cu 4 zile(de mult asa ceva nu a dost si de asta tare nu streseaza) am facut deja vreo 4 teste in aceste zile si toate arata negativ, puteti sa ma ajutati si sami spuneti care ar punea fi motivul intirzierii?
2 comentarii

Sunt multe motive pentru care menstruatia poate sa intarzie, in afara de o sarcina. Motive endocrine, ginecologie, infectioase sau chiar si simplul stress. Daca, pana acum, menstruatia v-a venit mereu "ceas", inseamna ca faceti parte dintre norocoase.
Ca regula generala, intarzieri de pana la 10 zile sunt considerate a face parte din normalitate. Daca vedeti ca trec 10 zile de la data asteptata si sangele tot nu se arata, abia atunci inseamna ca e cazul sa veniti la un consult si, probabil, o ecografie.
Ca regula generala, intarzieri de pana la 10 zile sunt considerate a face parte din normalitate. Daca vedeti ca trec 10 zile de la data asteptata si sangele tot nu se arata, abia atunci inseamna ca e cazul sa veniti la un consult si, probabil, o ecografie.

buna...mia inarziat ciclul 10 zile, am facut un test de sarcina si a iesit negativ, am duresi usoare de burta, acum ma ia acum ma lasa,.va rog sa imi spuneti ce sa fac!!!!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Parerea unui medic, va rog ! :(
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 5a intarziat menstruatia.. prezervativul s-a rupt
- 2intarzierea menstruatiei
- 4menstruatie intarziata dupa primul blister
- 3Imi intarzie ciclul.
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 2sunt gravida?
- 2De ce imi intarzie menstruatia?
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.Ajutooor va rog!
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 02 ore pana la blister nou, menstruatie lipsa!
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 6Posibil sa fiu însărcinată?
- 0Sarcina?
- 1Întrerupere sarcină
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 4Lipsa menstruatiei
- 0Intarzierea menstruatiei
- 0Dereglare menstruale brusca
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: