Intirziere la mestruatie

Buna, am 19 ani si duc o viata sexuala cind protejata cind neprotejata, dar acum am o bataie de ca tare mare am intirziere la mestruatie cu 4 zile(de mult asa ceva nu a dost si de asta tare nu streseaza) am facut deja vreo 4 teste in aceste zile si toate arata negativ, puteti sa ma ajutati si sami spuneti care ar punea fi motivul intirzierii?
2 comentarii

Sunt multe motive pentru care menstruatia poate sa intarzie, in afara de o sarcina. Motive endocrine, ginecologie, infectioase sau chiar si simplul stress. Daca, pana acum, menstruatia v-a venit mereu "ceas", inseamna ca faceti parte dintre norocoase.
Ca regula generala, intarzieri de pana la 10 zile sunt considerate a face parte din normalitate. Daca vedeti ca trec 10 zile de la data asteptata si sangele tot nu se arata, abia atunci inseamna ca e cazul sa veniti la un consult si, probabil, o ecografie.
Ca regula generala, intarzieri de pana la 10 zile sunt considerate a face parte din normalitate. Daca vedeti ca trec 10 zile de la data asteptata si sangele tot nu se arata, abia atunci inseamna ca e cazul sa veniti la un consult si, probabil, o ecografie.

buna...mia inarziat ciclul 10 zile, am facut un test de sarcina si a iesit negativ, am duresi usoare de burta, acum ma ia acum ma lasa,.va rog sa imi spuneti ce sa fac!!!!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 12pastile pentru determinarea aparitiei ciclului?va rog!
- 11INTARZIERE CICLU MENSTRUAL
- 5Nu mai iau anticonceptionale, nu sunt insarcinata si menstruatie intarziata
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 1intarziere menstruatie, stare de rau...
- 3intarzierea menstruatiei
- 1intarziere ciclu 3 luni
- 0sunt gravida?
- 2Despre mestruatie
- 1menstruatie intarzista
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 1Sunt gravida?
- 3Intarziere menstruatie
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 0Ciclu intarziat
- 2Despre sarcina
- 2Intarziere menstruatie
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: