Pramistar
Pramistar 1 pe zi are vreun efect ptr concentrare?
Mi-a dat neurologul în februarie când am fost la control însă numai una.
Sau ar trebui 2 că să își facă un efect sesizabil?După 6 luni nu simt niciun efect de la 1 și mă gândeam să cumpăr eu sa suplim mentez cu inca una căci pe prospect scrie 2 pe zi.
Am schizo și TOC și probleme de concentrare destul de serioase și fac tratament cu injecția cu Rispolept și Prozac.
Nu știu ce să fac sa iau în continuare una sau sa iau doua sau sa întrerup și să iau suplimentul ptr creier Neuro Optimizer de care mi-e puțin frica sa îl iau din cauza că nu știu cum va reacționa cu actualul tratament deși undă verde de la doctori.
Pe voi va ajute Pramistar?1 sau 2?Sau nu prea iau face efectul la nimeni ptr concentrare?
Mulțumesc anticipat!
Mi-a dat neurologul în februarie când am fost la control însă numai una.
Sau ar trebui 2 că să își facă un efect sesizabil?După 6 luni nu simt niciun efect de la 1 și mă gândeam să cumpăr eu sa suplim mentez cu inca una căci pe prospect scrie 2 pe zi.
Am schizo și TOC și probleme de concentrare destul de serioase și fac tratament cu injecția cu Rispolept și Prozac.
Nu știu ce să fac sa iau în continuare una sau sa iau doua sau sa întrerup și să iau suplimentul ptr creier Neuro Optimizer de care mi-e puțin frica sa îl iau din cauza că nu știu cum va reacționa cu actualul tratament deși undă verde de la doctori.
Pe voi va ajute Pramistar?1 sau 2?Sau nu prea iau face efectul la nimeni ptr concentrare?
Mulțumesc anticipat!
1 comentarii
Da este bun Pramistarul maxim 2 tb /zi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6oboseala, tulburari de concentrare, stari de anxitate dimineata
- 4cand ma enervez nu ma mai pot controla
- 4simt la baza craniului senzatii de arsura, usturime
- 5carbamazepina la copil de 7ani si 6 luni
- 4Tiroida?
- 5poate fi o problema din copilarie?
- 6probleme cu memoria, nu ma pot concentra, uit foarte repede
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 8Am o senzatie foarte ciudata cand merg pe strada, o stare de buimaceala, parca as fi beat sau drogat
- 25dureri de picioare + cervicala
- 3Slabire generala
- 2Medicamente pentru concentrare/atentie/memorie bune?
- 4Hipotiroidie - disfunctii neurologice
- 6Concentrarea, viteza de reactie scazuta
- 6Creierul meu e afectat
- 13Acutil sau Korill?
- 3ADHD, Analfabetism functional
- 5Tulburari de concentrare
- 1Cele mai ok tonice energie-recupereare neuro
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: