Pramistar
Pramistar 1 pe zi are vreun efect ptr concentrare?
Mi-a dat neurologul în februarie când am fost la control însă numai una.
Sau ar trebui 2 că să își facă un efect sesizabil?După 6 luni nu simt niciun efect de la 1 și mă gândeam să cumpăr eu sa suplim mentez cu inca una căci pe prospect scrie 2 pe zi.
Am schizo și TOC și probleme de concentrare destul de serioase și fac tratament cu injecția cu Rispolept și Prozac.
Nu știu ce să fac sa iau în continuare una sau sa iau doua sau sa întrerup și să iau suplimentul ptr creier Neuro Optimizer de care mi-e puțin frica sa îl iau din cauza că nu știu cum va reacționa cu actualul tratament deși undă verde de la doctori.
Pe voi va ajute Pramistar?1 sau 2?Sau nu prea iau face efectul la nimeni ptr concentrare?
Mulțumesc anticipat!
Mi-a dat neurologul în februarie când am fost la control însă numai una.
Sau ar trebui 2 că să își facă un efect sesizabil?După 6 luni nu simt niciun efect de la 1 și mă gândeam să cumpăr eu sa suplim mentez cu inca una căci pe prospect scrie 2 pe zi.
Am schizo și TOC și probleme de concentrare destul de serioase și fac tratament cu injecția cu Rispolept și Prozac.
Nu știu ce să fac sa iau în continuare una sau sa iau doua sau sa întrerup și să iau suplimentul ptr creier Neuro Optimizer de care mi-e puțin frica sa îl iau din cauza că nu știu cum va reacționa cu actualul tratament deși undă verde de la doctori.
Pe voi va ajute Pramistar?1 sau 2?Sau nu prea iau face efectul la nimeni ptr concentrare?
Mulțumesc anticipat!
1 comentarii
Da este bun Pramistarul maxim 2 tb /zi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 2tremurat, lipsa de concentrare si imposibilitate de a vorbi
- 5Dureri de cap si lipsa de concentrare
- 9cauze tremuraturi. Probleme cu atentia si concentrarea
- 0Impresia de dezorientare incapacitate de adaptare si simptome asemanatoare somnolentei
- 5Ameteala, cap greu, senzatie de imperceptibil, urechi infundate. imi vreau mintea limpede!
- 4probleme memorie, concentrare
- 5Oboseală psihică, slabă putere de concentrare
- 3Probleme cu memoria, nu ma pot concentra, stari de depresie, oboseala, nervozitate
- 2Lipsa de concetrare, pierderi de memorie
- 1Cu problemele de atentie si concentrare ce facem cei cu boli psihice?
- 3ADHD, Analfabetism functional
- 5Tulburari de concentrare
- 2Ameteala continua; tulburari vedere, memorie, concentrare, vorbire etc
- 2Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 2Ce sa iau că sa mă concentrez mai bine?
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 2Bilomag forte ptr concentrare?
- 1Scadearea puterii de concetrare in urma unui eveniment traumatic?
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: