Exista oare riscul sa fiu insarcinata?
Am avut un contact neprotejat acum 12 zile si a 2-a zi am luat acea pilula de a 2-a zi.Acum 2 zile mi-am facut si testul de sarcina si a iesit negativ.Menstruatia trebuia sa-mi vina acu 3 zile pe 26.Exista totusi vreun risc sa fiu insarcinata?Va rog sa-mi spuneti!!!
2 comentarii
Buna Oan@! Iti raspund ca femeie si nu ca medic, caci nu sunt... Nu ai cum sa fii insarcinata, daca ai luat corect pilula de a doua zi si ti-a mai iesit si testul de sarcina negativ. Fiind vorba de pilula de a doua zi, care este foarte puternica, este normal sa ai anumite dereglari, intarzieri ale menstrei. Daca vrei tu sa stai linistita- ca uneori asta conteaza cel mai mult- mai fa-ti un test si eventual o vizita la un ginecolog. Asta te va linisti cel mai sigur si vei avea si ocazia sa intrebi mai multe despre contraceptie.. Succes!
Stii ceva oana eu nu sunt medic dar ca femeie iti spun sincer ca nu prea am incredere in pastile si tot felul de chestii cel mai bine pt linistea ta te sfatuiesc sa faci o vizita la ginecolog succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 1Urgent!!!ar trebui sa iau pilula de a doua zi?
- 27urinari frecvente
- 1insarcinata fara penetrare?
- 4as putea fi insarcinata?
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 1O posibila sarcina sau nu?
- 0insarcinata?sau o problema mai grava?
- 1Sunt insarcinata?
- 2posibila sarcina, sau.?
- 0posibila sarcina?
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 3Sunt gravida?
- 7Sunt gravida ?
- 10risc de sarcina??
- 2Insarcinata?
- 4Sanse sarcina.
- 0Posibil avort spontan?
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: