Gravida sau nu ?

Ciclul prietenei mele a venit pe 8, Iar noi pe 17 am avut contact sexual, nu mare, am băgat doar capul in vagin pentru ca o durea. E posibil sa fi avut o mica scurgere, dar am citit undeva ca aceea e un fel de lubrifiant natural care apare cand te exciți, rareori având spermatozoizi, in cantitate destul de mica. E virgina, e si Nefertila, a fost doar capul in ea, nimic mai mult. Sunt sanse sa rămână ? Important : NU MI AM DAT DRUMUL !
4 comentarii

Cum adica e nefertila? Nefertila inseamna ca nu poate ramane insarcinata, caz in care... de ce ai mai intrebat?
Facand abstractie de asta (adica fertila fiind) sunt slabe sanse sa ramana insarcinata daca e asa cum spui. Dar exista!
Concluzia este sa faceti sex protejat.
Facand abstractie de asta (adica fertila fiind) sunt slabe sanse sa ramana insarcinata daca e asa cum spui. Dar exista!
Concluzia este sa faceti sex protejat.

Perioada fertila variaza foarte mult de la persoana la persoana. De aia metoda calendarului nu este de incredere. Si nici ejacularea in exterior.
Voi sunteti tineri. Nu vreti sa apara o sarcina nedorita. Un copil este o responsabilitate enorma, iar un avort poate lasa sechele psihice.
De aceea va recomand o metoda de contraceptie sigura - ori perzervativ, ori anticonceptionale.
Voi sunteti tineri. Nu vreti sa apara o sarcina nedorita. Un copil este o responsabilitate enorma, iar un avort poate lasa sechele psihice.
De aceea va recomand o metoda de contraceptie sigura - ori perzervativ, ori anticonceptionale.

De acum o sa ma protejez, dar totuși nu cred ca are cum sa rămână pentru ca a fost doar capul...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot fi gravida?
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 6pot fi sunt insarcinata?
- 7sarcina sau nu?
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 0Sint insarcinatà ?
- 0sunt insarcinata?
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 0am ramas insarcinata?
- 5posibil sarcina
- 1Sunt insarcinata?Sfatul unui medic, va rog!
- 4Sunt şanse sa fi rămas însărcinată ?
- 3Sunt insarcinata sau nu?Sunt disperata! Ajutati-ma va rog!
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 4ce sanse sunt sa fiu totusi insarcinata??
- 9Am nevoie de un raspuns
- 2Exista risc de sarcina ?
- 4Sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: