Pot ramane insarcinata daca nu si-a dat drumul in mine?
Bună! Am făcut dragoste cu iubitul meu la început ne-am protejat și după ceva timp am făcut-o fara prezervativ cam 10 minute am făcut-o inainte de ciclu, eu nu am un ciclu regulat. Iubitul meu nu si-a dat drumul in mine după 45-50 de minute am luat pastila de doua zi. Oare sunt însărcinata??? Va rog sa îmi răspundeți urgent
3 comentarii
Normal nu ar trebui să fii însărcinată, dacă ai luat și pastila de a doua zi. Dar nu mai fă greșeli, că e mai simplu să te protejezi.
Și lichidul preseminal conține spermatozoizi, așa că ai grijă pe viitor. E mai ușor să previi. Și pastila de a doua zi trebuie folosită numai în cazuri de urgență. Dacă este utilizată mai mult decât odată în timpul unui ciclu menstrual, este mai puțin sigură și mai probabil să perturbe ciclul menstrual.
Și lichidul preseminal conține spermatozoizi, așa că ai grijă pe viitor. E mai ușor să previi. Și pastila de a doua zi trebuie folosită numai în cazuri de urgență. Dacă este utilizată mai mult decât odată în timpul unui ciclu menstrual, este mai puțin sigură și mai probabil să perturbe ciclul menstrual.
Idea e ca am făcut-o înainte de ovulaţie și asta mi-e frica.
Va rog ajutați-mă cum am zis mai sus am făcut dragoste cu iubitul meu înainte de la început ne-am protejat dar după ceva timp fără prezervativ cam 10 minute e posibil sa fiu însărcinata. Am uitat sa spus iubitul meu nu și-a dat drumul în mine a mai durat pana ia venit după m-am dus la baie și am urinat după o ora am luat pastila de doua zi. Sunt însărcinata??? Va rog ajutați-mă! Sunt disperata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Am ramas gravida ?
- 1Sex neprotejat
- 4mi-a întârziat 8 zile. am șansă să fiu însărcinată?
- 1Risc de sarcina?
- 12 partide de sex neprotejat in aceeasi seara
- 10Despre sarcina
- 2Am ramas insarcinata?
- 2Sarcina?
- 1Metoda retragerii
- 3Un sfat, fac sex folosind doar metoda retragerii
- 2Pot rămâne însărcinată dacă nu și-a dat drumul in mine???
- 0Procent (probabilitate) sarcina - metoda retragerii
- 2Sunt gravidă?
- 2Vreau un sfat
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
- 0Sunt însărcinată?
- 0Sex in a 12 zi a menstruatiei
- 3Dragoste neprotejata
- 0Sex Neprotejat
Mai multe informații despre: metoda coitus interruptus