Dragoste neprotejata

06-07-2023
Dan2000
Nu este medic/terapeut
Dan2000
Buna ziua, am o intrebare si va rog frumos, daca puteti sa imi oferiti cateva raspunsuri. Va multumesc mult!

Daca fac dragoste neprotejata cu sotul meu, nu doresc sa iau contraceptive sau altceva, dar sotul meu nu ejaculeaza in vagin si o scoate cand se apropie momentul sa ii vina si pe urma merge la baie si urineaza si face dus bine, dupa continuam din nou sa facem dragoste nerotejata, pot sa raman gravida sau nu, daca el nu ejaculeaza in interior si bineinteles dupa fiecare ejaculare merge sa urineze si se spala bine si pe urma continuam.

Pot face sex neprotejat fara ejaculare cu sotul meu in orice moment al zilei sau in orice perioada? Sau nu am voie sa fac cu 2 saptamani inainte sa imi vina menstruatia ca sunt acele perioade fertile, va rog sa ma lamuriti.

Astept raspunsurile dvs cu detalii complete daca este printre utilizatori si un medic, va rog frumos
3 comentarii
0
06-07-2023, ora 13:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aceasta metoda are rata de esec de 40 %.
0
06-07-2023, ora 16:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Lichidul prejaculator care se elimina la inceputul actului sexual si nu simte nici partenerul, nici dv., contine spermatozoizi. Deci puteti ramane insarcinata oricand daca sunteti in perioada fertila.
0
06-07-2023, ora 16:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Metoda calendarului are rata de esec 25 %. Mai bine va reorientati catre prezervativ.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul