Sex neprotejat

10-09-2016
meow16
Nu este medic/terapeut
meow16
Sunt foarte nelinistita caci am intretinut raporturi sexuale cu prietenul meu si nu am folosit nicio metoda de contraceptie (nu s-a produs ejacularea in vagin si a urinat si s-a spalat inainte) in data de 4.09.2016 cu o zi inainte de perioada fertila din cate am reusit eu sa inteleg prin metoda calendarului. Cu toate ca ciclul meu este unul mai lung si neregulat, de obicei intre 32-34 chiar si 37 de zile dar uneori a fost si de 27( destul de rar). Tin evidenta fiecarui ciclu. Imi fac griji deoarece am inceput sa am dureri de sani si ovare incepand cu data de 9.09.2016 lucru frecvent dar nu atat de devreme. Si din ce am inteles, datorita ciclului mai lung si ovulatia se intampla mai tarziu, fiind normale dureri de sani si ovare atunci cand ovulul coboara. Sindromul premenstrual este prezent mereu dar cu 5 zile inainte de venirea menstruatiei si se manifesta prin dureri de sani si ovare asemantor cu ce se intampla acum dar putin mai violent, ultima menstruatie venind in data de 22.08.2016. Ar trebuii sa imi fac griji? Cat de devreme pot face un test de sarcina concludent? Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
11-09-2016, ora 14:52
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
In timpul excitarii barbatului, in varful penisului apar picaturi dintr-un lichid. Acest lichid contine spermatozoizi, ceea ce inseamna ca daca ajunge in interiorul vaginului exista risc de sarcina.
Pentru a afla daca exista o sarcina puteti face un test cam dupa aprox. o luna de la actul sexual. In general nu se cunoaste data exact a fertilizarii.
Va recomand educatie sexuala serioasa, facuta din surse credibile, pentru a nu ajunge in situatii neplacute sau riscante.
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici