Sunt sanse sa raman însărcinată?

11-02-2018
alil
Nu este medic/terapeut
alil
Buna seara! Am 19 ani. Sunt putin speriată, în seara asta am întreținut relații intime cu iubitul meu fara sa ne protejăm. Vreau sa stiu daca sunt sanse sa raman însărcinată. Nu a ejaculat in mine. Doar ca imi e teama sa nu raman însărcinată. Oare e posibil sa raman ?.. vreau niste sfaturi va rog sunt foarte speriată
7 comentarii
0
11-02-2018, ora 21:10
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Buna seara.

Da, atata timp cat ati facut sex fara prezervativ, sunt sanse. Pana si cu prezervativ sunt sanse. Nici prezervativul nu prezinta o siguranta 100%, desi procentul de siguranta este unul extrem de mare. In cazul prezervativului, procentul de siguranta este de ~98%, dar numai daca prezervativul a fost corect utilizat.

Daca nu va doriti copil in acest moment, cea mai sigura solutie este abstinenta si abia apoi prezervativul.
0
11-02-2018, ora 21:37
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Bună seara!
Da, sunt șanse să rămâi, depinde și cum ai ciclul, în ce perioadă a ciclului ești(fertilă sau nu). Pentru a reduce șansele instalării unei sarcini nedorite, poți folosi pastila de a doua zi de la farmacie, dar numai în primele 24 de ore de la contact.
0
11-02-2018, ora 22:01
alil
Nu este medic/terapeut
alil
Păi trebuie sa imi vina menstruatia. Trebuia sa imi vina pe 8 dar imi întârzie. Cam asa mi se intampla uneori sa imi întârzie
0
11-02-2018, ora 22:13
Psihologie, București
Nu e perioada fertilă, dar uneori mai sunt și excepții, deci ia repede pastila de la farmacie să nu treacă 24 de ore.
0
11-02-2018, ora 22:52
alil
Nu este medic/terapeut
alil
Mâine am sa iau pastilă de a doua zi. O iau ca pe o pastilă normală? Am tot citit pe net si m-am speriat mai tare ca sunt posibile varsaturi din cauza ei
0
12-02-2018, ora 09:20
Psihologie, București
Întreabă farmacista. Pentru că este cea mai în măsură să-ți dea informațiile necesare. Pastila nu se folosește sub vârsta de 16 ani, deci tu ai 19, nu se pune problema. Discuți și cu farmacista în ce situații poate produce alergii, pentru că ea știe componentele în ce alte medicamente intră și te poate întreba dacă ai mai luat sau nu acele medicamente. De obicei nu sunt efecte secundare, dar în unele cazuri, pot aparea anumite simptome ușoare și de scurta durata precum: stări de amețeală, vărsături (la una din 100 de femei), dureri de cap, sensibilitate la nivelul sânilor, dureri de stomac, diaree sau oboseală.
Dacă există vărsături în următoarele trei ore de la administrare, este necesar să iei o nouă pilulă pentru a evita sarcina nedorita.“
0
12-02-2018, ora 09:30
alil
Nu este medic/terapeut
alil
Multumesc din suflet pentru sfaturi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici