Un sfat, fac sex folosind doar metoda retragerii
bună, fac sex folosind doar metoda retragerii, acum 3 luni mi-a venit menstruația normal, de 2 luni pe parcursul lunii am ceva scurgeri puțin mai abundente, culoarea mai verzuie, iar de 2 luni am ciclu menstrual, dar în cantități scăzute, mai mult când urinez, daaar am avut și dureri puternice la menstruație. aș putea fi însărcinată?
3 comentarii
Simptomele pot fi de la sarcină, sau de la o infecție. Mergeți la un control ginecologic pentru investigații pentru a avea un diagnostic sigur.
Nu e bine să vă jucați cu sănătatea, construind ipoteze că poate fi sau nu o problemă.
Nu e bine să vă jucați cu sănătatea, construind ipoteze că poate fi sau nu o problemă.
Daca ati sti cati copii poarta numele ”metoda retragerii”.
Dar cum internetul nu este test de sarcina sau de infectii mergeti la doctor. Acolo o sa aflati care este situatia si poate mai multe informatii despre masurile contraceptive.
Dar cum internetul nu este test de sarcina sau de infectii mergeti la doctor. Acolo o sa aflati care este situatia si poate mai multe informatii despre masurile contraceptive.
testul de sarcină a ieșit negativ, posibil să fie vreo infecție, am să merg la un control
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sex neprotejat
- 1Risc de sarcina?
- 12 partide de sex neprotejat in aceeasi seara
- 7Sunt sanse sa raman însărcinată?
- 10Despre sarcina
- 7sex neprotejat
- 0Pot fi insarcinata?
- 2A ejaculat pe burta mea!
- 1Metoda retragerii
- 0Procent (probabilitate) sarcina - metoda retragerii
- 0Metoda retragerii(coitul intrerupt)