Vă rog un sfat pentru liniștirea mea.
Buna ziua. Vreau sa va rog sa mă ajutați cu un sfat. Pana acuma de fiecare data am făcut dragoste cu prezervativ. Aseară însă am zis sa încercăm și fără. Aseară s-a întâmplat sa facem de 3 ori toate 3 fără protecție. Am făcut dar niciodată nu a ejaculat in mine sau lângă mine. Mereu mergea la baie după. Menționez ca am făcut de 3 ori cu pauza de vreo 5 10 minute timp în care el mergea la baie și se spăla, spermatozoizii am înțeles că mor în contact cu aerul. Am ciclu foarte neregulat dar totuși, am calendarul menstrual si cică sunt în perioada medie în cazul unei sarcinI dar nu as vrea sa mă iau după el din moment ce nu mi-e regulat ciclul. Credeți ca ar trebui sa mai iau pastila de a doua zi pentru orice eventualitate? M-as bucura dacă m-ați liniști puțin. Va mulțumesc și va doresc o zi plăcută incontinuare!
1 comentarii
Care a fost prima zi a ultimei menstruatii? Nu cred ca esti insarcinata. Exista rare sanse sa ramai insarcinata cu lichidul preejaculator. Speram ca nu cumva fertilitatea sa fie in acea zi. Anunta-ma si pe mine printr-un mesaj sau aici daca ai ramas sau nu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Metoda retragerii
- 2menstruatie intarziata
- 0Am ramas gravida ?
- 1Sex neprotejat
- 4mi-a întârziat 8 zile. am șansă să fiu însărcinată?
- 12 partide de sex neprotejat in aceeasi seara
- 10Despre sarcina
- 0Sarcina?
- 2A ejaculat pe burta mea!
- 1Metoda retragerii
- 3Un sfat, fac sex folosind doar metoda retragerii
- 2Pot rămâne însărcinată dacă nu și-a dat drumul in mine???
- 0Metoda retragerii(coitul intrerupt)
- 2Sunt gravidă?
- 3Pot ramane insarcinata daca nu si-a dat drumul in mine?
- 2Vreau un sfat
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
- 0Sunt însărcinată?
- 2Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. va multumesc mult! sex neprotejat
- 0Sex Neprotejat
Mai multe informații despre: metoda coitus interruptus