Pot ramane insarcinata?!

13-04-2021
AndreeaDiy
Nu este medic/terapeut
AndreeaDiy
Buna ziua! De curand eu si cu iubitul meu ne.am hotarat ca este timpul sa facem un copil dar as avea si eu 3 intrebari:
1. Spalaturile vaginale imi pot afecta posibila sarcina?
Tin sa mentionez ca m.am obisnuit sa ma spal inauntrul vaginului cu apa, oridecate ori fac dus, un obicei prost si nesanatos pentru flora vaginala, stiu...dar daca nu o fac am un disconfort si ma simt "murdara". Fac treaba asta de la 13 ani iar acum am 21..Acest lucru imi poate afecta cumva dorinta de a ramane insarcinata? Pentru ca de obicei dupa contactul sexual care era intotdeauna protejat eu tot ma spalam inauntru, dar acum cand am hotarat sa avem un copil am facut.o neprotejat iar el dupa ce a ejaculat in interiorul meu, eu am stat cu fundul mai ridicat pentru a nu.i permite vaginului sa dea sperma imediat afara, iar cand m.am spalat, m.am spalat doar in exterior...
2. Un alt lucru gresit pe care obijnuiam sa.l facem era sa folosim in loc de lubrifiant, tot felul de creme ce contin parfum. In general creme de ale mele de corp ce contin parfum. Afecteaza cu ceva aceasta gafa? Pot ramane insarcinata? Tin sa mentionez ca la contactul neprotejat nu am folosit crema ci lubrifiant natural ( saliva).
3. Exista sanse de a ramane gravida din prima? E prima data cand ejaculeaza in interiorul meu cu gandul de a face un copil. S.a mai intamplat si in anii trecuti de vre.o doua ori, in ani diferiti dar atunci am luat pastila de a doua zi. Tin sa mentionez ca contactul sexual a avut loc in a 17-a zi de ciclu menstrual, eu avand o menstruatia neregulata..cand tine 28 de zile cand tine 30, 31. Am intarzieri aproape in fiecare luna de circa 2-4 zile. Pot ramane insarcinata din prima in conditiile enumerate mai sus?
1 comentarii
0
14-04-2021, ora 23:00
AndreeaDiy
Nu este medic/terapeut
AndreeaDiy
Va rog frumos, dati.mi di mie un sfat, imi doresc tare mult sa raman insarcinata si nu stiu daca aceste lucruri eumerate in mesajul anterior ma afecteaza, va implor da.ti.mi di mie un sfat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul